Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Sausis 30, 2016 Tai va atėjo čiuvelis į kanalą ir sako už kiek parduodi pakvietimą į darbą, tai jis atseikt jis siunčia kreditus, ir tada atseikt atėjo jo tėvas ir sako, ką čia darai, sako kam čia siunti pinigus, gailą nenufilmavau pradžios. Matas_Best Putinas FrankWiliams 11 kiti 14 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Sausis 30, 2016 Ar jūs man atiduodat 8 eurus arba aš sugaudau po viena :DDDDD nu nfff ! Belekaip pramušė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Red_Label 160 Parašė Sausis 30, 2016 Sakyk numerį dar 3 skaičių trūksta :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Sausis 30, 2016 Ar jūs man atiduodat 8 eurus arba aš sugaudau po viena :DDDDD nu nfff ! Belekaip pramušė Patikėk kiek prisižvengiau :DD gaila nenufilmavau pradžios ten tai kaip lužom:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nedas 16 Parašė Sausis 30, 2016 Bet kaip pramušo tas legendinis :D :D :D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nenaudojama_Anketa 22 Parašė Sausis 30, 2016 862586 bet koks skaičius pramušė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Sausis 30, 2016 R.I.P Spalvotas_Cinamonas 2016-01-30 Sakė tėtis pasiimti savo chėbra vietine. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Sausis 30, 2016 Cia kartais ne velnelis buvo ? Nemanau bet panašus balsas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
JamesStephen 79 Parašė Sausis 30, 2016 Tau žinok džy džy bus,oj GGWP Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Fashio 35 Parašė Sausis 30, 2016 Geras video pakėlė nuotaika. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel Sippan 32 Parašė Vasaris 3, 2016 Nesveiki, kažkoki :DD Atsakau, čia du čiuvakai atėjo ir neturi ką veikt, per skype kalba ir viskas bet labiausiai pramušė : Patrankė klavetūrą, ir sako tavo IP jau turiu. Viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose