Pacan Marozas 419 Parašė Sausis 31, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Pacan_Marozas • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : San_Andreaz • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trukdymas. Aš važiavau pirmas, buvau netoli finišo ir San į mane jau nusitaikęs važiavo ir trenkėsi tyčia. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/0addaf14709706791ebf4bc663f37043812.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
tikrai ne galaxi 37 Parašė Sausis 31, 2016 Nezinojau kad eventas buvau katik prisijungias ir gaudziau gaudoma Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Sausis 31, 2016 Ai gerai, nebereikia čia mazintis. Džiaukis ,kad video neturiu, nes viskas gražiausei matėsi ,kad lėkei tiesei į mane. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Sausis 31, 2016 Atsiprašau kad komentuoju nedėkit tik ispėjimū Sveikas Pacanai bet tu jo negalėjai blokuoti nes nesi evento rengėjas tep kad ggwp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Sausis 31, 2016 Leidimas jam buvo duotas , anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose