Audrius_Valanciiokas 2 Parašė Sausis 31, 2016 Apgavystės atveju naudoti šią anketą : Jūsų Vardas_Pavardė :Audrius_Valanciiokas Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Dark_Man Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Žodžiu aš šito žmogaus prašiau kad man uždėtų /tdėže ant sultan ir atgal atiduotu o aš jam sumokų tam tikrą kiekį eur., bet jis mane apgavo ir neatidave štai įrodymai: http://imgur.com/a/EGTBB ir dabar šitą mašiną turi Ponaitis_Evaldas ir pardavinėja gal jau pardavė.Tai įrodo kad jis jį turi mano sultan.[15:31:11] {7AC8EA}Skelbimas {54A3C4}Ponaitis_Evaldas(63) {7AC8EA}skelbia:[15:31:11] {54A3C4}Parduodu sultaną 100km rida su tune /sms man. *Žaidėjai, kurie užsiiminės aferomis (apgavystes ir kt.), neteks savo žaidimo vartotojo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Bmw 0 Parašė Sausis 31, 2016 Bausti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audrius_Valanciiokas 2 Parašė Sausis 31, 2016 Vargu ja rasi Rokai, nes ji per puse servo perejus jis atidavinėjo šita mašina na jeigu nerasi tai bent pinigus duotum už sultaną.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audrius_Valanciiokas 2 Parašė Sausis 31, 2016 oi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Vasaris 6, 2016 Kiek matau tai yra Ponaitis_Evaldas kitas vartotojas, todėl duodu 24 valandas atlyginti padarytą žalą žaidėjui. Kitu atveju apgavikas viską praras ir bus užblokuotas RCON. Ponaitis_Evaldas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Evaldas 32 Parašė Vasaris 6, 2016 Štai valgyk Audriau tuos pinigus , bet mldc esat ant manes užsipuolė visi krč.. nors net ne aš vienas kaltas ..http://www.part.lt/img/ae36e74000e48b78059cfed86f218994141.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Vasaris 9, 2016 Ne vienas kaltas:DD kas kaltas tėvas ar kas nors? Tavo 2 acc tavo kaltė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.380 Parašė Vasaris 16, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose