Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[1.5.7] Liemenės atsparios tazeriui.

The_Nexar.

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog siūlau sukabinti policijos departamente į rūbinę 10 vnt liemenių kurios yra atsparios tazeriui. Jas policininkai galėtų pasiimti per rimtas gaudynes ar kad su tazeriui nepašautų netyčia bendradarbio. Taip pat tas liemenes galėtų nup*st gaujiniai, daugiausiai 10 per vieną grobimą. Kai liemenė būtų paimama ji užsidėtų ant skino ir nusiimti jos nebūtų galima. Po mirties ar po atsijungimo ji nedingtų, ją galėtų konfiskuoti tik pareigūnas ir kartu uždėti įtarimą už liemenės turėjimą kai nepriklausai teisėsaugai. Skirtingai nei gaujiniams, policininkai liemenes prarastų kai pasibaigia darbo laikas arba prasideda pertrauka. Pavogtas liemenes gauja galėtų pasilikti ant skino arba sudėti į gaujos "seifą" kur laikomi ginklai.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atsirastų dar vienas užsiemimas gaujoms, policininkai gautų naujas liemenes, gauja galėtų nuveikti kažką linksmo kai jų nekabina tazeriai. Juk policija ir taip turi daug pranašumo prieš gaujas. Tada sakykim galima būtų padaryt, kad policininkai galėtų naudot tazerius per grobimus, dėl to gaujai truktų daugiau laiko pasiruošt ir gaut liemenes grobimams, o po to būtų tikslas nesugautam nugabent liemenes atgal į gaujos "seifą". Jeigu atrodo, kad bus persunku policijai tai galima padaryt kad liemenės po mirties dingtų (kai nušauna policininkas). Aš nežinau kaip kitiem žaidėjam, bet man asmeniškai būtų labai linksma ne tik būnant gaujoj bet būnant ir policininku. Nes tas tazeris kaip čytai vos ne. Taip pat siūlau padaryt kad tazeris veiktų tik šaunant į arti esantį žaidėją, nes taip yra ir tikram gyvenime, juk tazeris 60 metrų nedašaus. Bet čia aišku bus daug policininkų prieš ir net neverta siūlyt šito.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

gal ir butu naujos veiklos bet skaba visika nesamone  deti star uz liemenes nesiojima ar turejima ??? *cenzūra* the logic...

 

Nu tai liemenė ne šiaip nuo kulkų o nuo tazerio. Čia tas pats kas tu išeisi pasivaikščiot i kiemą su policininko amunicija arba pasiimsi policininko mašiną ir pavarinėsi po miestą. Dėl to ir star dedamos turėtų būt - ne savo turto naudojimas. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Manau kad vertėtu įgyvendinti šita pasiulymą.Nes šita naujovė dar labiau išskirtu serverį iš kitų.Ir dar labiau pagyvintu Policos pareigūnų ir gaujų veiklą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.