Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymai serveriui] Serverį gerinančios idėjos

Arvydas_Katkus

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Arvydas_Katkus


✔ Koks tai pasiūlymas: Aš turiu daug pasiūlymų, kurie mano nuomone pagerintų žaidimą.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 


1. Apmažinti greičio matuoklius, juos palikti tik tokiose vietose, kur siekiamas labai didelis greitis (nuokalnėse, tiesiosiose).


Greičio matuokliai serveryje yra reikalingi. Kad ir kaip jie užknisa su teisėmis ir piniginėmis baudomis, bet jie mažina NON-RP važinėjančius žaidėjus. Minusas tame, jog šiame serveryje greičio matuoklių yra fakin per daug. Jų galima sutikti kas maždaug 200 metrų žaidime, o ypač sankryžose jų būna net 3 vienoje vietoje: 


PbsfKrQ.jpg


 


2. Padidinti maisto veiksmingumą (alkio papildymo procentų didumą), arba sumažinti maisto kainas, geriausiai būtų atlikti abu šiuos dalykus, + tegul maistas grąžina gyvybes.


Šiuo metu serveryje vyrauja nepasiturintys, naujai pradėję žaisti žmonės. Alkis kamuoja visus, o valgiui šiuo metu reikia mokėti gan didelius pinigus. Bet problema ne tame! Nuėjus į vietinę piceriją pagrindinis valgis jums grąžina 20% alkio už 80 eurų! Kur logika? Taip, kainos visur didelės, bet nejaugi pavalgius picą realybėje jūs norėsite valgyti dar 5, kad jaustumėtes sotus? Manau, kad normalūs žmonės tiek daug nevalgo. Taigi, didinkite alkio užpildymo procentus, nes gėrimas picerijoje užpildo beveik tiek pat alkio, kiek ir pica.


opdLHEy.png


 


9c6UfzY.png


 


3. Gamyklos problema 3 lygyje!


Dauguma žmonių, norėdami užsidirbti, šiuo metu dirba gamykloje. Sunkiai dirbę ir pasiekę 3 lygį, jie eina ne dirbti, o žaisti bulių kautynes. Su pačiomis mašinomis stumdytis gal ir sunkoka, bet pasiėmus dėžę (objektą, kurį reikia nuvežti į kitą vietą) susidūrimas su kitais vairuotojais tampa katastrofa - mašinos nusirinta kūlversčiais. Kiti stumdo darbuotojus specialiai, o kiti tiesiog netyčia atsitrenkia į kokį forkliftą. Kas svarbiausia, mašinos būklė blogėja, o pasigydyti neina. Užsidegus turime spausti enter ir vėl eiti į gamyklą, iš naujo imti dėžes. Žodžiu, geriausiai būtų padaryti INV dirbantiems, galbūt ir adminams leisti bausti besistumdančius, kadangi ten totali pieva.


Pasėkmės:


6f4zb21.jpg


 


4. Nežinau, ar jau yra, bet reikia sukurti temą, kur būtų galima matyti, ką gali 1,2,3 lygio adminai atskirai (jų komandos).


Turiu adminą, tai labai dažnai sulaukiamas klausimas /padmins kaip sužinoti, ką gali 1 lygio admin ir panašiai.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Mano manymu čia nėra labai žymūs dalykai, bet jie tikrai pagerins žaidimą mano nuomone.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

O ir mane užgaudei :D Taip del tu greicio matuokliu as irgi visiskai sutinku nes ju vos ne kiekviename kampe prideta, ir del maisto sutinku permazai duoda to maisto uz 80 euru. Aš už.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Labai geros idėjos. Dėl autokarų ypač, nes dabar gryna nesamonė, būna pavyzdžiui kad tave specialiai suboomina kad galėtų įeiti kitas žmogus o tu nebegali įeiti tai pieva visiška..

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.