Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju "Kennys_Noscope"

KennyS

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Kennys_Noscope


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016-01-30 17:19:59


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie 4 metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Draugai pasiūlė, tada išbandžiau ir mane jis užkabino ir pradėjo patikti, taigi manau, kad čia pasiliksiu ilgą laiką.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tai pirmas mano sutiktas serveris, kuriame yra tokios unikalios sistemos, kokių neturi kiti serveriai, bei savininkai/administratoriai/darbuotojai/darbu valdžia ir visi kiti žaidėja yra draugiški, padeda kai reikia. Šiame serveryje yra nenuobodu ir visada surandu ką nuveikti.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Taip visas įvygdžiau, tačiau ne visas "GOLD", kai kurios pavyko tik "SILVER", nes mašina šiek tiek lėta ir nesuspėdavau, nes dar reikėdavo GPS surasti kur ta vieta yra :D. O šiaip sunku tikrai nebuvo, aišku iš pradžių buvo labai lengva, o vėliau ėjo vis sunkyn ir sunkyn.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dirbau medkirčiu, tai buvo gan įdomu tam tikrą laiko tarpą, bet vėliau jau pradėjo atsibosti, nes gavosi tas pats per tą patį, tačiau ką jau padarysi, juk reikia iš kažko pragyventi :D Dar išbandžiau gamykloje padirbti, ten pinigai gerai kyla. Taigi man kaip naujokui atrodo geriau Gamyklos darbas, o jeigu noriu pavažinėti ar šiaip pačilinti, kaip sakant tai gerai ir medkirčiu, nes ir mašinos nėra labai prastos.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, kadangi man aprodė pagrindines vietas senbuviai.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Dauguma vietų taip, tačiau į ligoninę ar į vyriausybę ir kitas svarbias vietas, tai jau maždaug atsimenu.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? Na dar kol kas nes, žiūrėsim kaip bus vėliau :)


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ Nesunku, parodė administracija kur yra, arba taksistai nuvežė, nes jie gerai žino.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? Vos tik parašiau ir iškart atrašė per 10 gal sekundžių, tai mane labai nudžiugino net gi.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kviečiausi Taksistus, taip jie priimė iškart, tačiau važiavo gan lėtokai, turbūt todėl, kad buvo nearti nuo manęs, bet baika turėjau laiko ir palaukiau. :)


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas puiku, neturiu nusiskundimų.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? Šiaip viskas yra puiku, gal reikėtų dažniau vesti kažkokią veiklą naujokams, eventus ar kažkokius konkursus, jie gavę prizų (nesvarbu ar didelių) manau labai apsidžiaugtų ir bandytų gauti dar daugiau, o taip priprastų ir xp greičiau pakiltų, na maždaug suprantate apie ką aš. Nes šiaip be tų privilegijų tai xp kyla gan lėtokai, nes reikia normaliai keltis, kad galėtum į kokį PD darbą ar kažkur :) Taigi daugiau eventų reiktų ar kažko iš xp :)


 


Ačiū už dėmesį.


Pagarbiai,


Kennys_Noscope


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.