Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 6, 2016 (redaguota) What's up bruh bruhs! šiandien pristatau jums naujų, šviežių avatarčikų, kas patiko/nepatiko rašom į komentarus, taip pat jei patiko avatarai nepamiršk paspausti LIKE buttona, bei sėkmės naudojant Taip pat noriu jog parašytumėte į komentarus kokio dydžio avatarus, kokios tematikos daryti kitame atnaujinime Anketa Grafikos darbų anketa:Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Domka_LexcoKeli komentarai apie darbus: Esu pradedantysis, laukiu kritikos ir stengsiuosi tobulėti Grafikos darbai (min. 2): Down UPDATE NR. 1 UPDATE NR. 2 UPDATE NR. 3 UPDATE NR. 4 UPDATE NR. 5 Redaguota Vasaris 14, 2016 Domka_Lexco Red_Label Zlatan_Ibrahimovic Ananasu_Fabrikas 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Vasaris 6, 2016 Nepyk,bet man nelabai patiko šie tavo darbeliai :/ Domka_Lexco 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klaidas_Soprano 12 Parašė Vasaris 6, 2016 Man patiko!! Labai geri darbeliai! Didelis pliusas! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 6, 2016 Man patiko!! Labai geri darbeliai! Didelis pliusas! Nepyk,bet man nelabai patiko šie tavo darbeliai :/ Dėkui už kritiką ir pagyrimus, stengiuosi tobulėti Btw naujas UPDATE coming soon! skinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Vasaris 7, 2016 Tie ten antroj eilutėj tai dar daugiau ištampyt negalėjai ? Avatarai pakankamai gražūs, kad paspausčiau like, bet nespausiu ,nes žinau ,kad tai ne viskas ką Tu sugebi. Antra tai stock'us normalesnius parsisiųsk, nes Amerikos vėliava ant 150x300 nelabai žiūrisi, o juodų juostų nereikia išvis apačioje ir viršuje Dar jei moki filosofuoti galėtum kokį tekstą užmesti, sėkmės Domka_Lexco 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas'Crawford 12 Parašė Vasaris 7, 2016 Yra gerų , bet yra ir lievų . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Vasaris 7, 2016 Informacija. Prašau įterpti anketą arba tema bus rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel Sippan 32 Parašė Vasaris 7, 2016 Na, gražūs bet kitą kartą jei šito nežinojai, kaip dėsi patį stocką, t.y paveiksliuką iš ko daryti avatarą kaip jį mažinsi / didinsi laikyk SHIFT, ir tada tau jis temsis lygiai. Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 7, 2016 Na, gražūs bet kitą kartą jei šito nežinojai, kaip dėsi patį stocką, t.y paveiksliuką iš ko daryti avatarą kaip jį mažinsi / didinsi laikyk SHIFT, ir tada tau jis temsis lygiai. Sekmės. Informacija. Prašau įterpti anketą arba tema bus rakinama. Yra gerų , bet yra ir lievų . Tie ten antroj eilutėj tai dar daugiau ištampyt negalėjai ? Avatarai pakankamai gražūs, kad paspausčiau like, bet nespausiu ,nes žinau ,kad tai ne viskas ką Tu sugebi. Antra tai stock'us normalesnius parsisiųsk, nes Amerikos vėliava ant 150x300 nelabai žiūrisi, o juodų juostų nereikia išvis apačioje ir viršuje Dar jei moki filosofuoti galėtum kokį tekstą užmesti, sėkmės Buvo atsižvelgta į viską, pastabas ir pagyrimus, ačiū UPDATE NR. 3 Coming soon Šį kartą avatarai bus kitokio stiliaus, mažesni, manau patiks ^^ skinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Vasaris 9, 2016 O,matos,kad patobulėjai priglausiu kelis! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 9, 2016 O,matos,kad patobulėjai priglausiu kelis! Dėkui, būtų gerai, kad parašytumėte ko trūksta ar ko per daug. Taip pat būtų gerai, kad parašytumėte kokio dydžio daryti sekančio update avatarus P. S. UPDATE nomber 4 coming soon! skinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Nba 48 Parašė Vasaris 11, 2016 Kaip pradedantysis, tai tikrai sakyčiau neblogi darbai, aišku tobulėti visada dar kur bus gl m8 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 11, 2016 Kaip pradedantysis, tai tikrai sakyčiau neblogi darbai, aišku tobulėti visada dar kur bus gl m8 Dėkui, su Photoshop dirbu ~ 2 savaites skinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mode_Redbull 0 Parašė Vasaris 14, 2016 Geri darbeliai + rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 14, 2016 Geri darbeliai + rep Dėkuui, naujas update coming soon! skinas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel Sippan 32 Parašė Vasaris 14, 2016 ŠŪDAI DAUGIAU NIEKO NEMATAU. ;D be prikolų tai matau kai kuriuose nėra sharpen, užmesk žinok geriau <3 Ir kai kur nėra cc, o paskutiniuose mačiau buvo, gal pasidalinsi? P.S žinau jog komentavau, tiesiog norėjau CC. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 14, 2016 wo,sv. kjp naujokui avatarai tikrai geri,sekmes Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Zlatan_Ibrahimovic 2 Parašė Vasaris 15, 2016 Gražu wow, daryk ir toliau p.s vieną pasiimsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Fashio 35 Parašė Vasaris 15, 2016 Aš čia neįžiūriu ar nėra jokio cc? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 15, 2016 Aš čia neįžiūriu ar nėra jokio cc? Tiesą sakant nežinau kas yra tas CC, galbūt gali man paaiškint? Užmesčiau repą ir padėkočiau Man rodos turi mano skype, netaiklus11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Defsu_Nothing 0 Parašė Vasaris 19, 2016 Nu gražu, gal pasiimsiu porą. Beje kada atnaujinimas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joseff Mirney 11 Parašė Vasaris 23, 2016 Visai gražus avatarai, bet mano gražesnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Vasaris 24, 2016 Afigieni visai tokie avatarčikai, porą nusišausiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joshua Murphy 84 Parašė Vasaris 24, 2016 Nežinau 2 bus gražiausias ir 4 puse velnio dar, o kiti nieko blatno. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Vasaris 24, 2016 Gražus avatarai, šaunuolis kur toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose