Mad_Rmx 147 Parašė Vasaris 7, 2016 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Keith_Cozart. *Jūsų Vardas realybėje : Kipras. *Jūsų amžius : 14. *Miestas iš kurio esate : Kaimuko Vidsodžio. *Jūsų kontaktiniai duomenys : Kam reikės, tas paprašys. *Jūsų charakterio bruožai : Linksmas, draugiškas. *Jūsų pomėgiai : Žaisti futbolą. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Futbolas. *Ar turite merginą/vaikiną? : Nop. *Ar turite brolių arba seserų? : Nop. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Katinas-Rainius, Kalė- Džera. *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Iš draugų. *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Architektūros darbo. *Ko siekiate mūsų serveryje? : Prižiūrėtojo. *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Tai, kad kiekviena diena nutinka įvykių įdomių pas jus serveryje. *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : Su pusesere Matas_Best Adidas_Never 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Vasaris 7, 2016 Sveikas Kiprai.Malonu susipažinti.Sėkmės tau :} ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Rmx 147 Parašė Vasaris 7, 2016 Sveikas Kiprai.Malonu susipažinti.Sėkmės tau :} ! Sveikas. Ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 7, 2016 Nu sv,keistai šaudai su tuo dgl. Sekmės srv Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Vasaris 7, 2016 Sveikas Kiprai , malonu su tavimi susipažinti , sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Rmx 147 Parašė Vasaris 8, 2016 Nu sv,keistai šaudai su tuo dgl. Sekmės srv Sveikas, ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Rmx 147 Parašė Vasaris 8, 2016 Sveikas Kiprai , malonu su tavimi susipažinti , sėkmės tau. Sveikas ir man malonu su tavim susipažinti, ačiū ir tau sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Vasaris 8, 2016 Labas Kiprai, malonu susipažinti, esu vardu Dominykas. Linkiu tau sėkmės žaidime ir gyvenime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dzekas_Mekas 3 Parašė Vasaris 8, 2016 Sveikas Kiprai malonu susipazinti bei sekmes serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Rmx 147 Parašė Vasaris 8, 2016 Labas Kiprai, malonu susipažinti, esu vardu Dominykas. Linkiu tau sėkmės žaidime ir gyvenime Labas Dominykai. Man irgi malonu, sėkmės ir tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Rmx 147 Parašė Vasaris 8, 2016 Sveikas Kiprai malonu susipazinti bei sekmes serveryje Sveikas ir man malonu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Vasaris 8, 2016 Labas Kiprai, malonu tave pažint sėkmės žaidime. P.s graži pusesere Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Scott Adkins 12 Parašė Vasaris 8, 2016 Sveikas malonu susipažinti. sėkmės žaidime bei realiame gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Rmx 147 Parašė Vasaris 8, 2016 Labas Kiprai, malonu tave pažint sėkmės žaidime. P.s graži pusesere Sveikas Spalvotas, dėkui. Sveikas malonu susipažinti. sėkmės žaidime bei realiame gyvenime. Sveikas Scott, dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Sudoku 374 Parašė Vasaris 16, 2016 Temą rakinu, dėl nepakankamo aktyvumo. Norėdamas savo prisistatymą redaguoti, susisiek su manimi per asmeninę žinutę. (asmeninėje žinutėje turiu matyti tavo prisistatymo nuorodą). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose