Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Jeremy_Malboro

Narys

  • 200

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

1 sekėjas

Apie Jeremy_Malboro

  • Gimtadienis 2002.01.22

Paskutiniai profilio lankytojai

964 profilio peržiūros
  1. Gal tu nebejuokink , visi sugeba suleist serija į sieną ;DDD Tai dwj pafilmuok krč kaip tu dm arenoj 7/7 leidi kaip užblokavimo videke.
  2. Kažkaip ginklas žiūri į priekį bet kulkos savam į galvą ?? Gan keistoka. Kažkaip krč savo videke neleidi 7/7 , bet zonose turbut suzvereji ir tampo tikru cbugo meistru , Tai ko videke LiteFootini ? O ne serijas saudai ? Sunkoka serija dm arenoj isleist , matyt jo nes 36 sekunde bandydamas šaut serija po pirmos kulkos užstrigai ir pradėjai becbugo šaudyt , o tokioje situacijoje zonoje turbut butūm išovęs 7/7 ir ramių veidų su savo aimu nubėgtum toliau.
  3. Gi būna taip kad nekimba nekimba del pingo , atlagina , mirsti. Aiškiai matos , lagino , sumažėjo pingas, atlagino , mirė.
  4. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jeremy_Malboro • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Domas_Exus • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Čytinimas - Macro,Auto cbug,aimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Stebėti chata - Nuo kada žmonės cbugina su C H , o kairysi alt mygtukas yra Macro, antrame video taip pat gerai pažiūrėkit antrame video 3 sekunde , apkaba belekokiu greičiu - net nejudat , nejudinant rankų.
  5. Ahujieni avatarai , pasiemiau daug i savo kolekcija , butu neblogai koks GANGS x CRIMINALS avataru atnaujinimas Keep it up boy , good shit bro , glhf.
  6. Esu tikrai už , jau senai galvoje yra ši mintis , jog sukurti forume tema bei sužinoti jų nuomonę norus dėl senos sistemos , bet kadangi dar nelabai senai įdėjo šią naują sistema todėl jos nekeis , bet manau po vasaros reikės tikrai siulyt Rokui,jog kažką darytų, nes ši sistema yra nuobodi , dažniausiai nebūna veiksmo ir t.t
  7. Gražūs avatarai , tik tematika ne mano skonio.
  8. Daug labai geru avatarų , dwj koki atnaujinima su niggeriukais ir gangais.
  9. Ahujieni avatarai bachuras +rep , laukiu update.
  10. Čia kuria kažkokius video ir visoki kitoki š ir pnš. Reliai man p* ant tokio durnelio kaip jis. Primeta žmogus kažkoki rimta kai žaliame visi ji duxi** GS buvęs surenu lyderis - Deivysas xD veiksmas - surenu 20 on. Nortenos - 8 on. Bet surenos tokia mase ,jog su Nortenomis, deivysas ir jo vergai krisdavo prieš 8 *cenzūra*ius. O taip pat ir su mentais jam budavo bedu , nes deaglas jiems budavo per sunkus , tai 20 *cenzūra*iu lesdavo su ak. Bet kadangi Deivys Jump yra rimčiausias gaujinis , jog vergai vaikai , kartu su juo eina i kitus projektus eina ir teg
  11. Pagaliau atnaujinimas gaujoms , laukiam judesiuko su gangais.
  12. Opce judesiukas judesiukas , musariukai krenta krenta , nu zjbs chebra Tvarką darom kaimuose. Callidis "ČIA MUSU KIEMAS" Gražus videkas Frontai (Y)
  13. Nu tipo apytiksliai , tai jūsų irgi buvo galima rašyt ~15 .

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.