Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Serveris naujoko akimis

Christopher Kyle

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki,

 

        Turbūt sakysit: "kas jis toks?", "iš kur jis atsirado?", "wtf jis čia šneka jeigu nieko nežino?", todėl pradėsiu viską nuo prisistatymo. Susiradęs šį serverį buvau jau seniau (nepamenu kaip aš jį atradau) tačiau kažkodėl išmėgint jo nebandžiau. Ir štai nieko neveikiant kilo noras išmėginti šį serverį, pažiūrėti kaip jis veikia, kokie serverio žaidėjai, galbūt ir pradėti čia žaisti nuolat. Mano slapyvardis šiame serveryje - Christopher_Kyle, vaidenuos pas jūs nuo 2016-02-06 t.y žaidžiu pilnas 2 dienas ir per tą laiką spėjau užsikelti apie 5000 patirties taškų. Taigi norėčiau išdėstyti jums savo mintis apie šį serverį (kas šiuo momentu mano atžvelgiu patiko, kas ne, ką mano nuomone reiktu keisti ir panašiai).

        Jūs turbūt manot ką toks žmogus gali pasakyti apie serverį jeigu jame žaidžia vos 2 dienas? Per praleistas čia 2 dienas sugebėjau pamatyti daugmaž kaip veikia serveris, žmonių aktyvumas, administracijos aktyvumas, ir aišku serverio sistema. Turbūt pradėsiu nuo pat svarbiausio dalyko - serverio gamemode. Galiu pasakyti tik vieną dalyką - serverio sistema puiki. Darbai, apmokymai, pasiekimai tikrai gerai padirbėta kūriant šio žaidimo sistemą. Tačiau labai apkrauti miesteliai transporto priemonėmis. Tol kol neesu miestelyje viskas puiku, tačiau kai įvažiuoji fps krenta 15-20 ir pradėtu jausti lag'ą (galbūt čia man vienam taip dėl nestipraus kompiuterio). Tik to ir norėjau,kad  greičiau pavalgyti, įsidarbinti ir išvažiuoti iš miestelio. Kalbant apie administraciją - dėl pagalbos prašymų nėra jokios problemos. Kai paprašau pagalbos, man padėda 2-3 administratoriai ir tai puiku ! Tačiau toks jausmas, kad jie tik tai ir daro, kad padėda žaidėjams ir gaudo nusižengelius. O kada eventai? per 2 pražaistas dienas dalyvavau tik 1 evente (ten buvo kažkokas turnyras DM, kuriame reikėjo ts kartu būti) ir viskas, daugiau nieko. Pražaidžiau aš šiame serveryje ne po 1-2 valandas per tas 2 dienas, todėl tikrai žinau, kad daugiau jų nevyko. Todėl šioks toks pasiūlymas administracijai - darykit daugiau eventų. Jūsų juk prisijungusiu yra po 10 ir daugiau, tikrai nieko neatsitiks jeigu vienas darys eventą. Tęsiam toliau... Man labai krito į akį skelbimai per /vc, ir get'inimas į "pinjatą" (nežinau gal tai pas jūs niekad nebuvo uždrausta), tačiau pakomentuosiu. Aš suprasčiau jeigu šiame serveryje nebūtų kur kažką skelbti, tačiau yra serveryje kur galima kažką paskelbt, tačiau tai daro mažas procentas žaidėjų, kiti "/vc kas kaulą?", "/vc perku/parduodu tą ir aną". Manau reikėtų į tai žiūrėti grieščiau. Kalbant apie pinjatą. Koks įdomumas jeigu į jį visi get'inami? O ypač kai pats administratorius tai siūlo daryti "ką get į pinjatą"? argi nebūtų įdomiau jeigu žmonės patys jo ieškotų? Stengtusi dėl to? Kovotų dėl jo? Net nežinau..

        Na tai būtų daugmaž viskas ką norėjau pasakyti apie šį serverį. Kaip minėjau pati sistema yra puiki, kai kurių dalykų nemačiau niekur kas man labai patiko. Tačiau tai ką išvadinau man labai krito į akį (kas galbūt ateityje bus pakeista (bet labai abėjoju juk aš tik naujokas ;) )), todėl ir nusprendžiau parašyti tokį blogą "serveris naujoko akimis".

 

Ačiū už skirtą laiką skaitymui. PEACE

(atsiprašau už gramatines klaidas)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.