Ghost_Yolo 69 Parašė Vasaris 9, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Ghost_Yolo Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo : Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) : Susitarem kad aš jam parduosiu nrg uz 250k pardaviau uz 214k ir skoloj liko 36k db turi banke 14k ir ne gražina nors po kiek gali gražinti sako ne gražinsiu nes sunaikinai mano nrg pac kaltas buvai atrakines nrg aš isedau tu mane išmetei iš nrg pac kaltas i nuskrido i vandeni ir sprogo tavo bedos arba gražinkit nrg sake vakar kad ryt gražinsiu JEI REIKE DAR IRODIMU GALIU NUMESTI Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonatanas_Jonatanas 2 Parašė Vasaris 9, 2016 Visų pirmą.....Aš Ro Kas pateikiau visą sms ir įrodimus! Parašykite jam ir pamatysite kaip viskas buvo !!! Jei reikia ir jums įrodimų žinoma ,kad atsiusiu /sms į forumą arba samp !! - Fear_Near! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ghost_Yolo 69 Parašė Vasaris 9, 2016 niekam ne svarbu kad tu mane išmetei iš nrg pac kaltas išmetei i nuskrido i vandeni pff Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jonatanas_Jonatanas 2 Parašė Vasaris 9, 2016 Vat ir ne !! Išmečiau ir tu ją istūmei! Nori video? /Sms ...Pamatysi pats aiškiai...Ir nesiikek ,kad tau Rokas naują nrg pirks ir man ban duos kaip sakėi APGAVIKE !! Tiek žmonių apgavės....Kad ohiho...Jei reikės įrodymų jūms dar kartą sakau ..Praneškit ,kad reikia...Turiu 4 ar 3video ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 16, 2016 Pinigai turi būti grąžinti. Fear_Near turi 24 valandas grąžinti pinigus, kitu atveju praras visą savo turtą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ghost_Yolo 69 Parašė Vasaris 16, 2016 tai is turi grazinti man nes is pavoge iš manes sake parduok nrg uz 215k ir skoloj liks 36k ir ne atidave duosi man eurus i nick Ghost_Yols Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Vasaris 16, 2016 Jau turiu paruošes 36 tūkstančius atiduoti Ghost_Yolo ...Laukiu kol prisijungsi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Vasaris 16, 2016 Klausimas Ghost_Yolo ! Atkreipkite dėmėsį ir Rokai ! Koks tavo Ghost_Yolo nick per GreenSide? Nes noriu atiduoti pinigus ..Pasakyk į kokį perduoti pinigus (savo nick tik pasakyk) ...Nes kiek žinau tu gavęs ban Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Vasaris 16, 2016 Štai va daviau Ghost'ui jau 24k! Kaip ir jis norėjo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Vasaris 16, 2016 Jau atsiskaičiau Su Ghost_Yolo (Ghost_Yols) !!! Štai Įrodimai ,kad viską atidaviau : , .... Geros Dienos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 20, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose