Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Surikas_Bmw

Šūrikas_Bmw

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Vardas_Pavarde​ Surikas_Bmw.


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016.02.09 vakaro.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ SA-MP serveriuose žaidžiu apie metus laiko, atmetant visas pertraukas.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Šį serverį radau internete ieškodamas kažko naujo.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nusibodo visi seni serveriai, tiesiog nematau tikslo juose žaisti, atnaujinimų nerasta, ar tai įdomu, važinėti su darbine tr. priemone ir taip užsidirbti, nu cmon, šis serveris išsiskiria nuo kitų, kiekvienam darbui yra padaryta papildoma veikla, tas mane ir žavi labiausiai. Gaujų sistema tikrai puiki, už tai džiaugiuosi. Žmonių 150 stabiliai per dieną, tai dar didesnis pliusas, geriau jau tiek žmonių, bet su šiais įmanoma pabendrauti, negu žaidi tarp 400 žaidėjų ir tai gaunasi kažkokia masofkė. Na tai tik dalis, dėl ko renkuosi būtent šį SA-MP serverį, nenoriu per daug išsiplėsti.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apmokymų neįvykdžiau, kadangi užsiregistravau šiandien vakare, o aš tuo metu dariau namų darbus, galvojau padarysiu ir įsivykdysiu, tačiau man pastrigo serveris ir teko žaidimą restartuoti.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Oj, darbų dirbau tikrai daug, nenoriu čia jų surašinėti, parašysiu apibendrintai. Nuobodžiausi darbai kaip ir visiems mano nuomone, tai darbai be pakvietimo arba neutralios firmos. Na, o įdomiausi tai teisėsaugos arba nusikalstamos grupuotės. Tiesą pasakius dar neteko matyti jokiame serveryje tokio darbo kaip ,,DPD" kurjeriai, tikrai išmėginsiu, kažkas naujo!


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Na šito apsakyti irgi negaliu, nes dar to neieškojau.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Na ankstesnysis serveris buvo irgi kaimeliuose, taigi neesu pasiklydęs, jau spėjau apžiūrėti visas svarbiausias vietas.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nebuvau.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Tikrai pakanka, kiekviename miestelyje po vieną pilnai užtenka.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar nesikreipiau.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kviečiau taksi darbuotojus. Buvo sureaguota.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Manau taip.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Net nežinau iš šono jis atrodo tobulai.


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.