John_Juske 800 Parašė Vasaris 13, 2016 ANKETA NORINT PATEIKTI SAVO MAPP DARBĄ : Jūsų Vardas_Pavardė : John_Juske Jūsų kontaktiniai duomenys : - Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : Tiek kiek reikėjo Jūsų komentaras : Štai mano naujas darbas vertinam Vaizdinė medžiaga (Būtina) : Denis_Xander Petras_Gargzna Jason_Lois 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 13, 2016 aj,ner čia ką sakyt - kaip pirmas mapp darbas tikrai gražus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Vasaris 13, 2016 Nk gero, Arvydas iš mano skaipo mapina daug geriau, o čia gavniuk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Juske 800 Parašė Vasaris 13, 2016 Nk gero, Arvydas iš mano skaipo mapina daug geriau, o čia gavniuk :DDD nu nu :DD aj,ner čia ką sakyt - kaip pirmas mapp darbas tikrai gražus Pirmas darbas žinau Egidijus_Uzas Denis_Xander Jason_Lois 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Menian_Fierro 632 Parašė Vasaris 21, 2016 Tema rakinama , nes temoje nebuvo komentuojama paskutines 7 dienas todėl ji tapo neaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose