Viktoras_Zaliukas 0 Parašė Vasaris 9, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Viktoras_Zaliukas • Kokios pagalbos jums reikia ?:isiulė nark už 11k nors nenorėjau pirkt ir siulė tol kol netyčia paspaudžiau enter • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 9, 2015 O ką aš sakiau?! Jis jau ne vieną apgavo tokiu būdų... Mane irgi vakar apgavo ant 3000 EUR, tik mano įrodymai kiek kuklensi, kadangi nespėjau nufotografuoti: http://prntscr.com/62qpu6 Manau tokį reikią blokuoti, patikrinti jo log'us ir nukentejusiems nuo jo kompensuoti prarastus pinigus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
S'Džo 11 Parašė Vasaris 9, 2015 Pats kalbėjau skype su Arvydu, girdėjau kad apgaudinėja jis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stella_Artois 10 Parašė Vasaris 9, 2015 Neblogai čia prasisukau , patys kalti, kad žiopliai esate. Niekas jūsų neverčia sutikti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 10, 2015 Susisiek forume kai būsi žaidime prisijungęs. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose