Rage Assassin 325 Parašė Vasaris 15, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rage_Assassin • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Aš šį pasiūlymą sugalvojau po štai šios temos:http://greenside.lt/index.php?/topic/20785-mantis-kent-užblokavo-erikas-sweet-ir-ugnius-minton/#entry134956Aš sugalvojau, kad prie kliūties paskirties būtų rašomas ir laikas, kada ji padėta (tikslus, sekundėmis net galima). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų galima išvengti nesusipratimų ir free banų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): privet ka tu 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Vasaris 15, 2016 *cenzūra* abu parašėm panašiu metu tokį paty pasiūlyma :DDDDD Turbūt logiškai mastant aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Vasaris 15, 2016 Bet aš pirmesnis, hehe. Jeigu yra bendraminčių - reiškia neitin sunku buvo išmąstyti šią įdėją ir jeigu apie ją galvoju ne vienas, tai gal būt ji gali būti reikalinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Vasaris 15, 2016 Nemanau kad labai reikalingą įdėją su tuo laikų. Prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Vasaris 15, 2016 Nemanau kad labai reikalingą įdėją su tuo laikų. Prieš Aš suprantu, kad šiuo metu yra ir žymiai įdomesnių ir reikalingesnių pasiūlymų, tačiau ateičiai, galima ir apie šį manau kažkiek pagalvoti... Kartais tikrai praverstų ateityje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Cliff_Jeffery 2 Parašė Vasaris 16, 2016 Aš manau reikėtų šio dalyko, kad rašytų prie kliuties (V_P, val. min. sec.). Už Donovan_Winfield 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 20, 2016 Žiūrint kokiems tikslams to reikia,aš už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose