Mad'Rmx 14 Parašė Vasaris 15, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mad_Rmx • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siulau isimt skelbimus vipams /vip • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: /vip naudojamas visiskai ne pagal paskirį jame skialbiami vien skelbimai daugiau nieko naujokai niekda nesikreipia i vipus visad naudoja /padmins na o skelbimų kontora lieka nenaudojam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 15, 2016 db nieko nemaišo,nemanau kad reikia išimt. aš prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Vasaris 15, 2016 Aš už. Yra skelbimu kontora bet kadangi daugiau nei puse serverio vipai kam vargintis, skelbia visi i /vip. Manau reikia pašalinti nes vipu pagalbos niekas neprašo nes servery pilna administratoriu. Mad'Rmx 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Vasaris 15, 2016 Prieš. Man gerai kaip ir dabar yra nieko čia beveik netrugdo, o jeigu per skelbimu kontorą skelbt tai daug gaunasi pinigu išleidimas, už viena skelbimą 500 eurų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Vasaris 16, 2016 Mano manymu reikia ne isimti bet bausti zaidejus kurie ten skelbia. Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose