Anupras_Burokas 1 Parašė Vasaris 18, 2016 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo šiandien Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Kažkur 2012 metais lošiau vienam serve, poto 2015 iki dabar lošiau kitame serveryje. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Atsitiktinai radau forumą, neatsimenu kaip. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes iš visų serverių kuriuos aš turiu savo SAMP programėlej, šitas vienintelis veikia. Kiti neleidžia žaisti nes aš esu Kanadoje ir turiu kanadietišką IP adresą, o su IP changeriais irgi neeina lošti. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip. Buvu sunku surasti kur yra ta žvejojimo vieta, nes yra trys žvejojimo vietos. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dar neteko. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Sunku. Dar net neradau. Nežinau net kiek laiko užtruks dar rasti. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nu kad va rašo kad aš neturiu nusipirkęs GPS, tai nenaudoju komandos. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Pakanka. Sunku rasti tikrai nebuvo. Nuomos punktas netoli nuo ten kur pabaigi apmokymus. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Teko. Pagalba man nebuvo suteikta, nors buvo vienas antro levelio adminas prisijungęs. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar neteko Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Vienas neaiškumas kuris man labai nepatiko tai su /gps. Kaip man rasti tą elektronikos parduotuvę be GPS aš niekaip nesuprantu. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Ką nors reikėtų padaryti su tuo /gps dalyku. Galėtumete taip padaryti kad nuomojamos mašinos jau turėtų GPS instaliuota, o nuosavai mašinai tau reiktų jau nusipirkti GPS. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 20, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose