Anupras_Burokas 1 Parašė Vasaris 18, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Anupras_Burokas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Nu va dabar matau kad kai tavo mašina/motociklas būna užrakintas, net pačiam savininkui neleidžia atsisėsti. Siūlau padaryti kad pačiam savininkui to transporto leistu atsisėsti į užrakintą transportą. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nu dabar reikia atrakinti kad atsisėstum, o poto vėl užrakinti kai baigei važinėtis. Nelabai patogu. Nežinau, gal yra koks skaičius ar raidė kur paspaudi ir tau Užrakina/Atrakina, esu naujokas. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Katum Asas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Vasaris 18, 2016 Man ir dabar gerai, jau ipratau paspaust Y raide. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anupras_Burokas 1 Parašė Vasaris 18, 2016 Man ir dabar gerai, jau ipratau paspaust Y raide. Kad ta Y raidė žinok nevisada veikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Vasaris 18, 2016 Prieik prie pat duru ir paspausk Y jei esi prie garazo tuomet gali neveikt, naudok /transportas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Vasaris 18, 2016 Na bet tikrai galėtu padaryt, kad savinikui eitu ilipti, mažiau atrakinta paliktume mažiau daužytu, nebūtu tiek pykčiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 18, 2016 Veikia ta y,dabar viskas yra gr padaryta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Vasaris 19, 2016 As uz, sutaupytu laiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose