Egidijus_Bumeris 485 Parašė Vasaris 20, 2016 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wiggle_Dream • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Sraigta su čytais sutaisė) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/080867c7e621c20d0e51911b38a03fa2172.png Redaguota Vasaris 20, 2016 Egidijus_Bumeris Logi_Call 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wiggle_Dream 43 Parašė Vasaris 20, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Egidijus_Bumeris • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Wiggle_Dream • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas (Sraigta su čytais sutaisė) • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/perziura/080867c7e621c20d0e51911b38a03fa2172.png Cytas? grinai sausas lošiu, visada gydžiau su /vtvarkyti. Norėčiau kad viska patikrintu per chat logus ir tada pamatys tikraja tiesa jog visada liektuvas gydytas su /vtvarkyti. Irodymai tikrai keisti. Man ydomu kodėl nerodo mano nick? manau kažkas moka gražiai video perdaryti Tegul tikrina chat loga ir pamatys kaip ištikro buvo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Vasaris 20, 2016 Jeigu tvarkaisi su /vtvarkyti - Rašytu per čhatą kad susitaisei , o kad tu lektuve būvai nes tave /pzu darė ir rodė greitį ir t.t todėl reiškias kad tu vairavai lektuvą. Sedėtum g lėktuve , nerodytų greičio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wiggle_Dream 43 Parašė Vasaris 20, 2016 Jeigu tvarkaisi su /vtvarkyti - Rašytu per čhatą kad susitaisei , o kad tu lektuve būvai nes tave /pzu darė ir rodė greitį ir t.t todėl reiškias kad tu vairavai lektuvą. Sedėtum g lėktuve , nerodytų greičio. nu taip aš ji vairavau. bet kodėl nerodo mano nick virs liektuvo? chat logas bus gražiai padarytas tegul tikrina chat logus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Vasaris 20, 2016 (redaguota) kazinau kaip 100 gyvybiu taip 100, kur cia cytinimas? Narys įspėtas vienu įspėjimu už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Vasaris 20, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 20, 2016 Anketa netvarkinga , patikrinus logus buvo rastas /vtvarkyti komandos naudojimas. Wiggle_Dream Марихуана 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose