Dennis_Rodman 15 Parašė Vasaris 22, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime : Ernestas_Adidas 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : 2 dienos su pertraukom. 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : ernestas1040 (skype) 4. Šioks toks komentaras apie darbą : vertinkit 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anupras_Burokas 1 Parašė Vasaris 22, 2016 Dar ir čia sugebėjai papostinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Quatro 0 Parašė Vasaris 23, 2016 Gražus darbas,matos kad dirbai daug prie darbo,sėkmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joseff Mirney 11 Parašė Vasaris 23, 2016 Nu ištiesų sakant tas tipo tiltelis man visiškai negražus, būtum įdėjęs gražesnį tiltą būtų gražai. O dabar tas tiltelis sugadino visą vaizdą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
ČigonųUžkalbėtoja 0 Parašė Vasaris 28, 2016 Vėl tas tavo montažas rėžė man akį. Darbo gal ir daug įdėta , bet tai neturi prasmės , jeigu darbas atrodo prastai. Siūlau gerai pagalvoti prieš keliant į forumą darbus , ar jie tikrai verti žmonių dėmėsio , ar jie tikrai būtų verti , pavyzdžiui , būti įkelti į tam tikrą serverį? Man asmeniškai nepatiko : a ) ta tvora/grotos , kurios simbolizuoja tiltą šiame darbe b ) kažkokie ritiniai mediniai , o ir išviso darbas atrodo.... kaip čia pasakius... nenatūraliai ? dirbtinai? Manau supratai , ką aš tuo norėjau pasakyti. p.s aš tavęs tikrai nebandau įžeisti , tik duodu tau nuoširdžius patarimus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 1, 2016 Manau nieko kaip ir netrūko,gražus mapp darbas. Sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Juodas_Baltas 16 Parašė Kovas 11, 2016 Gražus darbas, matosi, kad dirbai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Kovas 15, 2016 Čia darbas tikrai labai gražus , žinoma tas montažas daugiau prideda to grožio ,bet nieko tokio . Kas patiko ,kad apgalvojei ir tą dalyką kur pasidėti transportą , įdėjai aikštelę LIUX , tačiau kai kur per daug jau tų visokiausių tekstūrų ,bet gražus darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis'Badass 10 Parašė Kovas 19, 2016 Darbas gražus, tačiau kiek perdėtas ir tiltas nepriderintas prie aikštelės, bet man patiko. Makaras_Empty Tom_Timber 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 24, 2016 įdėta darbo ir tai tikrai matosi. Sėkmės ir toliau kurti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Tevas 11 Parašė Gegužė 24, 2016 Ne grazus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kornelijus_Webas 38 Parašė Gegužė 31, 2016 Man kažkaip nelabai patiko, tačiau, pats nemoku mappint, tad teist negaliu, malačius, taip ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor'Vernik 62 Parašė Gegužė 31, 2016 Dar ir čia sugebėjai papostinti O anupras :DD P.S Not bad Ernestai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Cardellis' 15 Parašė Birželis 19, 2016 Sveikas. Darbas apima gan didelę vietą. Nuo pradžios iki galo nubėkt užtrūktų. Bet gražus darbelis. Daug įvairių detalių (Mediniam kompam crashintu ). Tobulėk ir sekmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. " Temos rakinamos paprašius temų autoriams, ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose