Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Emigruoju Bursting_Potato

Ignas_Mario

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Bursting_Potato

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ nuo šiandien - 2016-02-29

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ lošė gal 2mėn, poto metė, ir beveik po 2mt grįžo į mano pasiulytą serverį (GS)

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ iš manęs (Ignas_Mario)

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes įkalbinau jį čia žaisti, ir jam tik pradėjus žaisti patiko sistemos (Įdomiau negu jo senam projekte)

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Jam, kaip tik pradėjus žaisti, sakė kad buvo tikrai nelengva.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Na jam teko dribti tik gamykloje ir valytoju, bet labiausiai patiko medikirčių darbas (kai papasakojau ką ten galima daryti)

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, aš parodžiau.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Na, kol mes kartu, jis ja nesinaudoja, bet vienas (kol pildau anketą) pastebėjau kad daug naudoja :D

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, mes abu buvome, gaujinių, jie visai nežiūri į naujokus arba kitus servero žaidėjus, jiem svarbu pašaudyti.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Na, mano pačio nuomone jo yra per mažai, kaip ir stovėjimo aikštęlių. O Pačiam Bursting, jam jo kolkas buvo mažoką, tai jis visada laukdavo manęs.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojo /padmins, pagalbos nesuteikė iki kol neparašė antrą kartą,

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Neteko

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Jam buvo neaiškūs kaleta VM klausimų, t.y jie buvo visiškai ne į temą su VM, arba buvo tikrai blogai suformuluoti. (Kartu darėm, ir vistiek keletos nesupratom)

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Jo nuomone, jaigu neturėtų jokio pažystamo ar kažkokio kito asmens, naujokui tik pradėjusiam žaisti SAMP po ilgos pertraukos, tikrai yra sunku. Jis sakė jog reikt padaryti kokią nors lentelę, kuri būtų panašiai padaryta, jog su komanda /naujokas arba panašia galėtum pažiūrėti patariamūjų veiksmų planą. (1. nusipirkite telefoną bei kortelę. Elektronikos parduotuvę rasite /gps, 2. Išsilaikykite teises. Vairavimo mokykla rasite /gps. 3. Pradėkite darba GS gamykloj, ją rasite /gps. ir t.t.)

 

 

Pildau už jį, nes jis dar vis neturi WEB acc ir paprašė, jaigu netikite jog tai ne aš, patikrinkite mūsų IP.

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.