DeathWind1337 0 Parašė Kovas 5, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Death_WindNuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Esu žaidėjas nuo 2016/2/29.Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 1 mėnesį.Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Šį serverį pasiūlė mano geras draugas.Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Man labai patinka darbai, patirties taškai labai gera administracija.Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Ne nevykdžiau, draugas man viską aprodė.Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau visuose darbuose be pakvietimo . Mano mėgstamiausias buvo Fermeris , nuobodžiausias gaisrininkas.Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :Ne buvo visai lengva,bet parduotuvė gera.Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Dar nepramokau San Andread mapo serveryje be gps neišgyvenčiau.Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau porą kartų.Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :Serveryje reikėtų daugiau nuomojamų transporto priemonių jeigu neturi savo mašinos arba darbinės mašinos reikia eiti labai ilgą kelią.Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip Labai daug kartų.Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko iškviesti Fūristus.Buvo sureguota per 3 minutes.Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :Visa informacija yra aiški ir suprantama visko pakanka.Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Naujokams reikėtų duoti pradines misijas kad užsidirbtų pinigų ir pradinę prastą mašiną arba motorolerį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 5, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose