Mrs Nobody 552 Parašė Kovas 11, 2016 Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Manuelis_NoriegaKeli komentarai apie darbus: a VGrafikos darbai (min. 2): Apačioj Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas'Kaulas 1 Parašė Kovas 11, 2016 Asmeniškai man, tai nepatiko tavo avatarai. Nes jie toki maži (Kaikuriems žmonėms patinka, kaikuriems ne) aš iš tų kuriems nepatinka toki maži avatarai. P.S - Bet šaunuols nors stengiesi. Sėkmės darant kitus avatarus (Bet daryk didesnius). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Kovas 11, 2016 Asmeniškai man, tai nepatiko tavo avatarai. Nes jie toki maži (Kaikuriems žmonėms patinka, kaikuriems ne) aš iš tų kuriems nepatinka toki maži avatarai. P.S - Bet šaunuols nors stengiesi. Sėkmės darant kitus avatarus (Bet daryk didesnius). Gerai sekantis avatarai bus kitokio didžio dėkui už kritiką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 17, 2016 Man tai nesižiūri jie nžn kodėl, stock irgi ne iš naujų matyti daugelį kartų, užmesiu patinka kitą atnaujinimą gal bandyk kažką, su kentais padaryt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Nefreak 75 Parašė Kovas 17, 2016 Maži, labai padaryk didesnius bet šeip gražus 10/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 17, 2016 Per maži nesižiuri jie man visiškai daryk kitokius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 17, 2016 Maži, labai padaryk didesnius bet šeip gražus 10/10 Dydis jų normalus 150x150, bet čia stock nesižiūri ne tokia tematika pasirinkęs žmogus ir tiek. Ir dar ką pridėsiu, čia man taip atrodo ar ant jų nėra rėmelių ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fred_Vercetti 43 Parašė Kovas 17, 2016 • Tikrai labai neblogi , maladec kad sumastei pakurti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
_bush reWritten 7 Parašė Kovas 22, 2016 Geriausi nemokami stockai, įvairiausios temos https://www.tumblr.com/dashboard Bet šiaip jo, tiek man dydis nesižiūri, tiek patys stockai. Mrs Nobody 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Kovas 22, 2016 Geriausi nemokami stockai, įvairiausios temos https://www.tumblr.com/dashboard Bet šiaip jo, tiek man dydis nesižiūri, tiek patys stockai. O dq žmogau visai buvau užmiršęs apie šitus dalykus reikės vėl daryt avatarus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fred_Vercetti 43 Parašė Kovas 22, 2016 ♦ Šaunuolis tikrai labai gražūs avatarai , ir stock tokie nenuvalkioti , sekmės laukiu naujo update , tik gal dar galėtum padaryti didesni dydi. Tada gal geriau žiūrėtusi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Man automobilis ant profilio ft atrodo ne kaip todėl ne, ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose