Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Fred_Vercetti

Neaktyvus

  • 38

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • 1

    Laimėta dienų

  • Nario efektyvumas

Fred_Vercetti paskutinį kartą laimėjo Kovas 22 2016

Fred_Vercetti turėjo mėgstamiausio turinio!

Apie Fred_Vercetti

  • Gimtadienis 2000.05.01

Paskutiniai profilio lankytojai

Paskutinių profilio lankytojų rodymas yra išjungtas

  1. Labai grazus malacius nepagailesiu uzmesti zalia , cia tai malacius. Gaila isvare atostogu.. Gal dar spes padaryt koki update , mldc kita kanors su Car.
  2. Ieškomas Modifikaciju darbuotojas , sms , su jūsu didesne informacija.

  3. Taigi , sveiki visi šios skilties lankytojai , noriu jums parodyti , gal prieš puse valandos sukurtus mano avatarus , su random stock , nu žodžiu , net nežinojau kokia tematika užsiimti ,tai ėmiau kažką su gang tipo , jeigu jums patiks , gal būt ir kelsiu kitus updeitus , nu tai ždž , dar patarkit gal kokia tematika , su kuria galėčiau kitokių , ir įvairesniu , tai parašykit , kokiu norit avatarų pabandysiu kažka. V1
  4. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 2'000$ Serverio Valiutos!
  5. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 2'000$ Serverio Valiutos!
  6. ♦ ATMESTA!!! Parašykite daugiau informacijos apie jūsu norimus garsus , kadangi yra labai daug visokiausiu garsų , tai aš net nežinau kokie tau patiks ir t.t. Parašykite daugiau informacijos apie norimus garsus.
  7. ♦ Skype : amberly.ce , didesne informacija ten rasi , ir iš kur siūstis.
  8. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 2'000$ Serverio Valiutos!
  9. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 3'000$ Serverio Valiutos!
  10. ♦ Priimta!! Jūsu modifikacija pristatyta jums tiesiai į jūsu asmeninį žinučių gaviklį. Prašome už modifiacija atiskaityti man 2'000$ Serverio Valiutos!
  11. ♦ Šaunuolis tikrai labai gražūs avatarai , ir stock tokie nenuvalkioti , sekmės laukiu naujo update , tik gal dar galėtum padaryti didesni dydi. Tada gal geriau žiūrėtusi.
  12. ♦ Sveikinimai!!! Rokai , Aivarai , sveikinu jus su tuo gimtadieniu , didžiausia šventė tai yra jūsu abiejų , jog jūs dviese toki didelį darbą padarėte , ir tiek ilgai projekta jau ilgai išklaikote. Ir per toki trumpa laiką tiek jau nuveikiate. Sekmės su projektu , malačiai kentai.
  13. ♦ Kokia šaunuoliai abu , stengiasi dar ir kaip del projektu. Tikrai jūs inešę į šį projekta labai didelį indelį. Ir tai dar ne viskas , nes tik su kekvienu atnaujinimu projektas labai stipriai ir gerai pasikeičia , kurį padarote jūs abu , mūsu žaidėju dėka. Bet kas labai man patiko dar , kad jūs esate susitike net iš skirtingu serveriu , vienas buves administratorius , ir kitas , ir dabar abu jūs kaip susijungete jūs tikrai labai didelį ir puikų dalyka darote. Manau atrodis kvailai , naujokėlis čia atejo kažko čia papaišyti , man tikrai čia labai patinka , labai puikus serveris , puikus žmonių
  14. ♦ Sveikas tavo vaizdūške jos neįšneša , bet jeigu nori tai galiu padėti , kažką padaryti , tai skype : Amberly.ce , lauksiu parašysiu kai būsiu , jei gali numesk ta modą manm į skype , pažiūrėsiu , nu ždž viskas skypėja.
  15. http://greenside.lt/index.php?/topic/22616-♦-officiali-modifikacijų-krautuvėlė/#entry144932 - U\sisakom , modifikaciju puikus aptarnavimas , ŠIUO METU AKCIJA , X2 PIGIAU IKI 28DIENOS.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.