Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Airidas_Mad

Airidas_Mad

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Nuo vakar labai sudomino servas su savo sistemomis :)

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​3 metus

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Draugai pradėjo žaisti iš pradžiu aš irgi prisijungiau ant prikolo pažaist vėliau paleavinom, tuomet grįžau jau normaliai pažaist ir pamačiau kad čia svajoniu serveris pjauni medžius,  gesini namus, plėsi bankus tiesiog toks servas kur lyg tikra realybė.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes čia žr geros sistemos nei kituose.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Misijų nevygdžiau nes per seną acc jau buvau lošes.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Dirbau medkirčiu, greenside gamykloje,picerija,gaisrininku.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne nebuvo.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Taip.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Taip buvau mane nušove nes vairavau picos mašiną, ir buvo on 22 ir visi šaudės.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ :Beabėjo, nesunku

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Taip naudoju labiausiai padėjo Karolis_Sudoku

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Taip, teko medikus kviečiau labai greitai suveikė.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Viskas aišku.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Nieko nereikia keisti nes dabar viskas tinka, su pinigais yra problemų bet gi čia vos ne real life tai jo.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.