Silver_Deagle 48 Parašė Vasaris 10, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Original_Deivis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Verone • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas , atsižvelkit pasigydė mašiną be vipo ir nedirbo mechaniku. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Verone 638 Parašė Vasaris 10, 2015 Pirmai mechanikas buvo pagydęs o tu pradėjai filmuot tik nuo tada kai jis jau išlipo ir dingo, plius pasižiūrėk mano pingą ant kiek man laggino, mašina pasigydė tik poto.. +pingas pirmai iki 200 pakilęs buvo kodėl šito nenufotkinai? kad tavo pingas aukštas ir tik poto parodė kad mašina buvo pagydyta tai ne mano bėdos čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Vasaris 10, 2015 Pirmai mechanikas buvo pagydęs o tu pradėjai filmuot tik nuo tada kai jis jau išlipo ir dingo, plius pasižiūrėk mano pingą ant kiek man laggino, mašina pasigydė tik poto.. +pingas pirmai iki 200 pakilęs buvo kodėl šito nenufotkinai? kad tavo pingas aukštas ir tik poto parodė kad mašina buvo pagydyta tai ne mano bėdos čia. Pateik įrodymus kad mechanikas buvo mašinoj tada viskas bus normaliai , ačiū už melavimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 11, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose