Biznis_Man 3 Parašė Kovas 12, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Biznis_Man Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016 metu. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Jau 3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Man pasiule sita serveri. Del kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Jau esu tikrai daug populiariu serveriu, bet kai uzejau i si serveri tai sitas serveris paliko didesni ispudi. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne tik kad nebuvo sunku , bet ir buvo labai linksma. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Daugiausiai uzsidirbau is ukininku, bet idomiausias tai gaisrininkai. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nes esu jau kitame serveryje po siuos miestelius vazinejau. Ar dažnai naudojate /gps komandą? :Seip kolkas jo, bet po truputi pradedu atsiminti kur kas yra. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : taip kai dare dviese ciuvai dm vakare. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Zinoma, kad uztenka. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudoju. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko ir labai daznai, manau, kad labai greitai atvyksta. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Man viskas aisku, jaigu kiltu klausimu tai visada yra komanda /padmins. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau, kad reiketu ikelti daugiau darbu ir, kad duotu didesnes algas kai vazineji su darbiniu trans. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 13, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose