Marius_Funky 0 Parašė Kovas 15, 2016 Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :nuo 2016.03.14 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4,5 metus mzdg Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : as esu clemes fanas pamaciau kad filmiuoja ir galvoju kodel man nepabandyti savo sanso Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : nes zaidziau lmg ir pabodo labai net ir noriu isbandyti sita gera visai serveri Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :ivygdziau bet biskuti atsiprasant uzkniso bet patiko ir suzinojau kaikuirias vietas ir t.t Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : dar kolkas tik medkirciu dirbau bet tikios kiti irgi bus idomus o medkirciu labai net idomus kai reikia kirsti medzius labai patinka man sitas serveris Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : nezinau :DD Ar dažnai naudojate /gps komandą? :naudoju daznai nes nezinau kaikuriu vietu Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :taip saude i mane bet atsiprase as atleidau Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :kai buvo apmokymai nezinojau kad nieko nematysiu is zmoniu ir car tai turejau pescias begioti Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :naudojau tik padmins bet nereguoja ... Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :naudojau ir atvaziodavo taxi ir medikai saunus darbuotojai Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :man buvo neaisku is pradziu kur nusipirkti meskere bet paskui padejo vienas geras zmogus Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : kaip ir nieko kolkas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Kovas 15, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose