Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Rubby_Clone

RubbyClone

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Rubby_Clone


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016.03-15.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ 2 Metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Radau internete. Ieškojau naujo serverio, nes LMG.LT atsibodo žaisti.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Pamačiau, kad tai yra miestelių gyvenimas ir kai prisiregistravau, pamačiau, kad šis serveris yra geresnis už LMG.LT.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip įvykdžiau, nebuvo sunku, nes man lengva tokias misijas pereiti.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Jau teko dirbti Šiūkšliavežiu, Gaisrininku. Nuobodžiausias tai buvo Šiūkšlevežiai, nes nesupratau kaip ten tas šiūkšles vežti. Įdomiausia tai buvo Gaisrininkai, nes ten jau aišku, kad reikia gesinti pastatus.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo, nes tam yra komanda /gps.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, nes šiame serveryje esu dar žalias, bet kaip suprasiu kur kas yra tada nebenaudosiu.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau nušautas, tiksliau sušaudė kažkoks Admin'as mašiną ir aš susprogau.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Nuomojamo transporto yra daug. Dviračių irgi, nes yr dviračių nuomos punktas. Nesunku, nes beveik visuose miesteliuose automobilių nuojamūjų būna pastatyta pradžioje.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Naudojausi /padmins pagalba. Man suteikta pagalba padėjo, nes aš nežinojau kur pildytis sąskaitą.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko naudotis /kviesti > Taxi. Suregavo per 2 minutes.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Serveryje suteiktos informacijos pakankamas ir aiškus.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Padaryti, kad ginklų licenzija kainuotu brangiau ir administratoriai negalėtų šaudyti ne mažiau kaip 1000XP naujokui. Jei šaudytu tai automatiškai atimtu ginklus ar net išspirtu.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.