Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 27, 2014 Sveiki, GreenSide.lt tauta. Sukūriau pora avatarų, nežinau ar jūms tai patiks, nes ir man kai kurie lievi. Dariau visus vieno cc. Tai vertinkit, jei nepatingėsiu kada padarysiu atnaujinimą gaal. Kai kur net per šviesu, žinau. Atnaujinimas 1. Biški tamsesni ir didesni p.s. idėjau efekta šiokį tokį, noriu išbandyti vis kažką naujo, tai pabandžiau, stoko šonus pablukint ar kaip čia pasakius ;o. Atnaujinimas 2. http://imgur.com/a/7HLdQ Karolis_Neon Helly_Hansen Two'Stroke 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 27, 2014 Puse velnio tokie,bet labai jau šviejus man jie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Helly_Hansen 3 Parašė Gruodis 27, 2014 Gražu, ruoškis atnaujinimui p.s. žinai mano skonį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 27, 2014 Man šviesus jau labai, bet gražus sėkmės toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 27, 2014 Ačiū už nuomones, kita karta pamėginsiu padaryti tamsesnius. Karolis_Neon 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 27, 2014 Labai šviesūs avatarai. Ir nebekelkit tų avatarų nusibodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 28, 2014 Sveikas,jo aš irgi pritariu,šviesus avatarai,būtų tamsesni išvis kitoks vaizdas butu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 28, 2014 Visai neblogi, tik truputi tamsesnius daryk , nes per šviesūs, o taip tai viskas okey. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 28, 2014 Ačiū, už nuomones. Aš ir pats manau, kad per šviesus. Bet yra gi įvairių žmonių, kuriems patinka viena, o kitiems kita. Suprant gi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Gruodis 28, 2014 Labai gražūs, pasiimsiu šuniukus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 28, 2014 ATNAUJINIMASSS ! Padariau dar avatarųų ! Helly_Hansen 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 28, 2014 Dauguma avatarų matyta , matau nesigėdiji pakopijuoti , pirmi labai ryškųs , išblukę atrodo . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Gruodis 28, 2014 Dauguma avatarų matyta , matau nesigėdiji pakopijuoti , pirmi labai ryškųs , išblukę atrodo . MM idomu kur matyti ? ta prasme pakopijuot ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Helly_Hansen 3 Parašė Sausis 2, 2015 ATNAUJINIMASSS ! Padariau dar avatarųų ! Seniuk, su naujais avatarais nuvylei. Nu bet p*, dėk daugiau! Deivis_Rhino 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 2, 2015 ATNAUJINIMASSS ! Padariau dar avatarųų ! Visai gražus naujį,dėk dar ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jean_Paul 29 Parašė Sausis 2, 2015 Kažkur matyti bet nieko tokio žmogus stengiasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose