Lipas 2 Parašė Kovas 17, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Lip_Gallagher Kokios pagalbos jums reikia : Dėl modifikacijų. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Neveikia nei viena modifikacija kurią įkeliu į GTA papkę, nei shadow modas, nei colormod, nei enb niekas... Seniau veikdavo, padėsit kas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Sanchez 46 Parašė Kovas 18, 2016 Gal ne į tą papke keli, nes ir man taip buvo turėjau gal du gta san aplankus ir kėliau į viena vis modifikacijas ir galvojau kad nei viena neveikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 18, 2016 Tai gal bandei ištrint gta ir vėl įrašyt? Pabandyk ištrint gta ir į kitą vietą įrašyt,po kiek laiko turi viskas veikt. FrankWiliams 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Kovas 18, 2016 Colormodui reikalingas cleo4. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 18, 2016 Colormodui reikalingas cleo4. Jeigu reikia postų - rašyk į prisistatymų skiltį,o ne čia kaip žmonėms reikia pagalbos. Ir nuo kada colormodui reikia cleo? xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Kovas 18, 2016 Tikriausiai nesi įsikėlęs .asi loader'io. Parsisiųsk Silent's ASI loader. O jei nerandi arba nemoki įsirašyt, tai įsirašyk Cleo ir pažymėk varnelę kad kartu su .asi loader'iu būtų. Lipas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwight_Howard 1 Parašė Kovas 18, 2016 1) ištrink gta3 failą. 2) persirašyk GTA San Andreasą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
DarkestSun 2 Parašė Kovas 18, 2016 http://cleo.li/ parsisiųsk auto install'ą ir bandyk leisti iš naujo GTA, šiaip jeigu turi teamviewerį galėčiau sutvarkyti Jeigu turi į AŽ parašyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fred_Vercetti 43 Parašė Kovas 18, 2016 ♦ Sveikas , visų pirmą ką tau reikia tau padaryti tai susitvarkyti GTA folderį. Antra , tau reikia žiūrėti ar tikrai modifikacijos yra tikros , ir nera brokuotos , ar pažeistos trečia , tau reikia pakviesti mane į skype : Amberly.ce , ketvirta , laukti kol aš priimsiu , na ir galiausiai paskutinis dalykas , aš tau atsiūsiu programa kuri tau leis viską daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lipas 2 Parašė Kovas 18, 2016 Viskas susitvarkiau, galit rakinti temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Kovas 18, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose