Mantas_Jameson 290 Parašė Kovas 19, 2016 Vsem privet! Dalinuosi su jumis nauja avatarų kolekcija, tad kam patinka mano daromi avatarai galit drąsiai čigonint ir naudot ant savo paskyros, be to atsidėkodami spustelkit Patinka mygtuką. Kam įdomu, senąją kolekciją rasit pasispaudę ant mano parašo. update v1 Spaudžiam patinka ir laukiam daugiau atnaujinimų, taip pat komentaruose paminėkit tematikos, kurią išvysit ateityje. Nepatinka - eik lauk. Jeff'Johnson Michael_Cortez tikrai ne galaxi 12 kiti 15 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff'Johnson 1 Parašė Kovas 19, 2016 Tikrai gražūs avatarai. +Rep Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 19, 2016 Tikrai gražu pasiimsiu panaudosiu ir kitiems rekomenduosiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Biznis_Man 3 Parašė Kovas 19, 2016 Man visai patiko tik gal galetu buti ju daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fred_Vercetti 43 Parašė Kovas 19, 2016 ♦ Puikūs ir gražūs forumo avatarčikai. Sekmės keliant nauja update. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 19, 2016 nice toki lauksim kito atnaujinimo, sukurk ką nors su gang. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Kovas 19, 2016 nice toki lauksim kito atnaujinimo, sukurk ką nors su gang. nekopink paraso, tu vaikeli. grazus mantelio, kaip visad. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 19, 2016 Gražūs avatarai,sekmės kuriant toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Brasco 32 Parašė Kovas 19, 2016 Gražus avatariai man labai patiko,tik per maži,sėkmės tau toliau kurk daugiau avataru Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 19, 2016 Nu toki visai nieko gal panaudosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Kovas 20, 2016 Update v1 Spaudžiam patinka ir laukiam kito atnaujinimo. Jimmy-Cold Marcus_Sullivan Ignaz Lucchese 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Kovas 20, 2016 Eina sau kokie grazus!!! pamokyk ir mane +REP Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 20, 2016 nice -_- žiauriai geri tik tas šuo jau matytas kiti visi ne Svolochi_Barkus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 20, 2016 w0w w0w w0w, tikrai labai gražūs avatarai kelis pasiemiau sau į kolekcija, panaudosiu kažkada Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Kovas 20, 2016 w0w w0w w0w, tikrai labai gražūs avatarai kelis pasiemiau sau į kolekcija, panaudosiu kažkada Neminėjau, kad gali pasiimt nepaspaudęs patinka Į sveikatą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
_bush reWritten 7 Parašė Kovas 20, 2016 Avatarai gražūs, bet... dydis! (150x150 asmeniškai nesižiūri) Naudok 250x150. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joshua Murphy 84 Parašė Kovas 23, 2016 Avatarai gražūs, bet... dydis! (150x150 asmeniškai nesižiūri) Naudok 250x150. Nebeswajk tik . Visu normaliu bahuru awatarai ira 150x150, ispizdeje su tajs sawa awataru dydezjs esat )) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Poteris 1 Parašė Kovas 26, 2016 Gražūs avatarai, pasiimsiu kelis, sekmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose