Impressible_Lauriz 471 Parašė Kovas 21, 2016 Gero naudojimo! Jeigu kažkas blogai norėčiau išgirsti tai nuo jūsų Marcus_Sullivan Ace_Hood Jeff_Lan 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Shrab 1 Parašė Kovas 21, 2016 Užsuk, nepasigailėsi! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Brasco 32 Parašė Kovas 21, 2016 Labai gražus parašas,man labai patiko,sėkmės tau toliau,tau gražiai išeina ir nesustok ir toliau kurk !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Minde_Johnson 344 Parašė Kovas 21, 2016 Man tai nežinau kodėl, bet šis darbas nelabai žiūrisi ir tas šūkis nei šioks nei toks... Kam dėtis tokį parašą su tokiu šūkiu projekte kuriame jau žaidi ? Kažkaip atrodo nelogiškas variantas, bent šiai akimirkai.Bet nenustok ir tobulėk, spaudžiu žalią už pastangas! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Kovas 21, 2016 Man tai nežinau kodėl, bet šis darbas nelabai žiūrisi ir tas šūkis nei šioks nei toks... Kam dėtis tokį parašą su tokiu šūkiu projekte kuriame jau žaidi ? Kažkaip atrodo nelogiškas variantas, bent šiai akimirkai.Bet nenustok ir tobulėk, spaudžiu žalią už pastangas! Na taip, parašas gražus, tik tekstas nelogiškai parinktas. Toks labiau tinka reklaminimui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Biznis_Man 3 Parašė Kovas 21, 2016 Tikrai man patinka!!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 22, 2016 Nu joooo, tikrai gražus darbelis, bet nežinau man kažkaip atrodo, kad netiktu naudoti šio darbo parašams, jau geriau kokio serverio reklamos ar dar kur nors forume panaudoti, gražu Sano_Martini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 22, 2016 Gražus darbelis nebūtų limitas paspausčiau patinka Svolochi_Barkus 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joshua Murphy 84 Parašė Kovas 22, 2016 Na, po uzsuk, turi buti kablelis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 22, 2016 Ka žinau visai toks nieko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Felton 0 Parašė Kovas 23, 2016 Gražu, būtu smagu pamatyti daugiau tavo darbų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Poteris 1 Parašė Kovas 26, 2016 Labai gražus parašas, sekmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 30, 2016 Neblogas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Lan 0 Parašė Kovas 31, 2016 Tikrai gražus parašas, nieko netrūksta, kurk ir toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 31, 2016 Man patiko kurk ir toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Artur_Afganistan 19 Parašė Kovas 31, 2016 Darbas tikrai gražus, sėkmės kituose darbose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose