Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6] Žvaigždutė mechanikų garaže. [SVARBU]

The_Nexar.

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Nexar


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:


  • Mechanikų garaže toje vietoje kur taisomos mašinos su būkle < 500 tarp tų dviejų kolonų / stulpų idėti žvaigždutės pickupą, jis dingsta užvažiavus su mašina. Jeigu mechanikų tuo metu serveryje nėra / visi afk mašina būtų automatiškai sutvarkoma iki būklės(1000) už 500€. Jeigu mechanikų yra užvažiavus išmestų teksta "Prisijungusiems darbuotojams buvo pranešta apie jūsų užsakymą. Jeigu per 3 minutes jūsų mašinos nesutaisys, o jūs dar būsite šiame garaže automatinis taisymas jums kainuos 500€". Jeigu mašinos būklė atsistojus ant žvaigždutės bus didesnė nei 500 išmes tekstą "Jūsų mašinos būklė didesnė nei 500."
  • Taip pat papildomi pasiūlymai garažui - mechanikų atstatytą mašiną pastatyti ne prie išvažiavimo vartų, o į kma, iš kurios paimti mašiną kainuotų 3000 - 5000€ ir tik sutvarkęs mašiną mechanikas gautų iš serverio tuos pinigus. O kai žaidėjas atsiimtų mašiną jis sumokėtų tuos pačius pinigus kma. 
  • Dar vienas pasiūlymas dėl mašinos draudimo. Dabar tas draudimas bevertis, nes mechanikų visada yra on, taisyt ten dar brangiau gaunasi mašiną apsidraudus negu pas mechanikus ir iš viso kam tiek daug tų taisyklų. Siūlau padaryti kad sudaužius apdraustą mašiną iš karto būtų išmokėta tam tikra pinigų suma - pats sudaužei gauni 1000€, sudaužė kitas žmogus atgauni visus 3000€ už kuriuos galėsi vėl sutaisyt mašiną pas mechanikus ir surišant su mano 2 idėja galėsi už tuos pinigus pasiimt mašiną iš kma. 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pirmasis pasiūlymas naudingas tuom, jog serveryje ne visi žaidėjai yra vipai (įpatingai dabar yra daug naujų žaidėjų) ir kai serveryje nėra prisijungusių mechanikų nuosavos mašinos sutvarkyti išeina neįmanoma ( dar nebandžiau ieškot kituose miestuose paynspray, tai nebent tokiu būdu). Dažnai serveryje mechanikai nepriima iškvietimų, nors jų ir yra, dėl to rašiau šią idėją. Antras pasiūlymas parašytas dėl to, nes sutvarkytų mašinų būna nepasiima iš to garažo jos stovi užrakintos ir beje jas nesigauna atrakint su Y prie duru nes dubliuojasi su garažo Y komanda. O po to būna pats atvarai į garažą su damušta mašina paspaudi Y įvarai į garažą ir *cenzūra* atsirandi ant mašinos kitos nugriūni arba sulendi į kitą mašiną ir vpš tavo mašina užsidega ir atstatynėt reikia. 3 idėja taip pat svarbi, nes dabar draudimas reikalingas tik tam kad policininkai neprisiknisinėtų, daugiau jis niekam nereikalingas. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Abi idėjos labai neblogos ir tikrai pravers serveryje aš už.

 

 

Forumo narys baudžiamas vienu įspėjimu už;

• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

Redaguota Hugo_Armani

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.