Sallerka_Nascar 1 Parašė Kovas 22, 2016 Jūsų varas_pavadė serveryje : Salerka_Nascar Plačiai aprašykite savo pasiūlymą : Taigi 1 pasiūlymas, kad kai perki paslaugą, pas paudus ant jos dar išmestu papildomą lentelę ar tikrai noritę prikti, nes pastebėjau daugelis per žioplūmą nusiperką ne tą paslaugą. 2 Pasiūlymas. Jog būtų tokia komanda, kaip /israsas, ji parodytų kur tu išleidai pinigus ir panašiai. 3. Kad administatoriams 3 lygio eitu tokia komanda kaip /pildytialki - ji papildytų alkį Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui : viskuo!!! Katum Asas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 22, 2016 mano kebabine bankrutuos su ta tavo 3 idėja,gal nenori pasiūlyt /gautipinigu ? Nojka_Cool Biznis_Man Logan_Wilson 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad'Rmx 14 Parašė Kovas 22, 2016 visiškai sutinku su visomi tavo įdejomis tikrai pravestu ipac del to alkio pildymo super butu jai įgyvendintu bet ne nuo 3 lvl o bent nuo arba išvis visiems adminams Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sallerka_Nascar 1 Parašė Kovas 22, 2016 mano kebabine bankrutuos su ta tavo 3 idėja,gal nenori pasiūlyt /gautipinigu ? nenumirsi dėl tos kebabines. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Linn 440 Parašė Kovas 22, 2016 neprisigalvokit nesąmonių.. 1-2 už. 3 visiškai prieš.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantulia_Nicea 3 Parašė Kovas 22, 2016 Manau, kad visai nieko šitos idėjos. Tikrai neblogos ir praverstu visos 3 idėjos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 22, 2016 1,2 idėja sutinku už 3 visiškai nee. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwight_Howard 1 Parašė Kovas 22, 2016 Sutikčiau su pirmąja idėja, kadangi teko keletą kartų susidurti su tuo. Na, o dėl antros tai nežinau.. man atrodo, kad reikėtų argumentų, kam tau ji reikalinga? O su trečia nei kiek nesutinku. Taigi adminai nėra dievai, jiems valgyt irgi reikia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Kovas 23, 2016 Kaip ir daugumos nuomonė, 1-2 UŽ. 3 Prieš. Su tais logais gerai gerai sugalvota. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose