Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Idėja sunkvežimiu vairuotojams ir gamyklai

Julius_Marlboro

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Julius_Marlboro


✔ Koks tai pasiūlymas: Idėja kaip pagyvint gamyklas ir sunkvežimiu darbuotojams darbą.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Na serveryje būtu automobilių fabrikas. Tame fabrike būtu galima gamint mašinas. O jas gamint galėtu kas tik nori, bet turėtu nueit į gamyklą ir dirbti. O viskas vyktu taip


 Fūristai atvežę į automobilių fabriką mašinos dalių. Žaidėjai galėtu jas paiimt ir nešt iki savo konstrukcijos ir jas dėt į savo mašina konstruojama. O jei fūristai nevežtu detalių į fabriką, tai žaidėjai negalėtu konstruot mašinu. Nes nebūtu dalių.


Ką reiktu daryt furistams?


1. Jie vežtu į automobilių fabriką mašinos dalis pvz, kapotas, variklis, durelės ir t.t


2. Kai serverio žaidėjas pagamintu mašinas furistas užvažiavęs ant pickup'o Galėtu paiimt ta sukonstruota mašina ir nuvešti iki automobilio salono kur ją galės nusipirkt.


Ką reikėtų daryt žaidėjams fabrike?


1. Žaidėjai atėja galėtų pasiimt naują projekta pvz parašo /naujas projektas arba panašiai ką nors ir jam išmestu GUI lentele kurioje žaidėjas galėtų pasirinkt ką nori konstruoti. Būtu visokių mašinų pavadinimai. Bet negalėtu gamint visko iš kart. Būtu ir patirtis turėtum pradėt nuo pačios lieviausios mašinos ir kilt iki infernus ar kitos geriausios mašinos.


2. Pasiėmes naują projekta nueini į koki sandeli ir pažiūri ar yra detalių. O ko trūksta mašinai rašytu šone kur nors. Pvz Elegy Trūksta: Variklio, ratų, dureliu ir t.t O jei nebūtu detalių turėtu laukt kol atveš. 


3. Konstrukcijos pabaiga žaidėjas kuri sudėjo reikiamas dalis parašęs /supakuoti arba ką nors panašaus mašina būtu įdedama į dėže. Kurią furistai atvažiavę išvestu į automobilių saloną


O žaidėjas už pagaminta mašina gautų nuo 200 Euru iki kokių 1000 euru. Bet detalių dėjimo laikas irgi būtu. Pvz jei nori įdėt varikli reiktu laukt kokias 5min


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Nu turbūt pagyvintu servery, ir būtu daugiau veiklos naujokams, galėtu gamint mašinas.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Jei ko nors nesupratot, rašot į AŽ arba į komentarus, pabandysiu paaiškinti.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.