Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Idėja DPD kurjeriams

Tadas'Chill

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidimeTadas'Chill


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymąŠis pasiūlymas yra gan paprastas ir elementarus - padidinti DPD kurjerių iškrautų krovinių kainas, kadangi jos yra itin mažos, tiesiog galime sulyginti tarp fūristų, o rezultatą matome tokį:


Fūristai už tam tikrus krovinius: 70-840eurų


DPD už tam tikrus krovinius 50-70eurų


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?DPD uždarbis padidėtų bei būtų šiokia tokia maža motyvacija galbūt labiau dirbti, kadangi už krovinį duota suma tikrai netenkina daugelio naujokėlių, be abejonės jie norėtų užsidirbti ne vien tik centus.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku su tavo įdėja. Per tą patį laiką DPD Kurjeriai gali nuvežti tiek pat krovinių kiek ir fūristai, o lyginant atlygį skirtumas juokingas :). Taip pat po ekonomikos nuosmukio po naujos verslų sistemos ženkliai krito ir baldų bei verslo pinigų pervežimo užsakymų kiekis, kas anksčiau teikė šiek tiek didesnį atlygį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Kaip firmos galva, visų „DPD“ Kurjerių vardu sakau už! Žinoma, mes krovinius atvežam žymiai greičiau, tačiau suma vistiek juokinga, kai fūristai vidutiniškai gauna 600-500€ už krovinį, mes per tą laiką kiek suvežiojam? Gal 3, 4 krovinius, ir gaunam vos 200€, tačiau jiems dar pasitaiko kontrabandos, dar pasitaiko žymiai vertingesni kroviniai po 1000€, taip pat ir transporto vežiojimas. Mes papildomai užsidirbti galime kaip ir viršuje paminėta iš baldų bei verslo pinigų, tačiau dabar nei vieno nei kito niekam nereikia. (seniau su verslais būdavo būtina nusiimt pinigus, jei norėdavai kad toliau kauptųsi, o dabar to nėra, todėl nieks nenusiiminėja). Prie to pačio siūlyčiau padaryti keletą elektronikos parduotuvių ir panašių dalykų, kad reiktų vežti į kelias vietas ir duotų random, nes vežioti į vieną vietą tikrai yra nusibostantis darbas, pvz. fūristams viskas yra paįvairinta, ir žymiai įdomiau. Nebūtina pačia parduotuvę su interjeru kūrti kitame miestelyje, tereikia iškrovimus padaryti kelis, ir kiekvieną kartą duotų random vieną iš jų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.