Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Gvidas_Skate

Gvidas_Skate

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Gvidas_Skate


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Jau serveryje žaidžiu kažkur puse mėnesio. Kažkur nuo 2016.03. 02.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ SA-MP žaidžiu 2-1 metus, bet GreenSide serveryje žaisti pradėjau neseniai.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Man pasiūlė draugas, Gedvydas_Snoop ir mane šis serveris labai įtraukė. 


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šitame serveryje yra draugiški žaidėjai, ir jie visada priema iškvietimus,dar pasirinkau šį serverį dėl to, nes čia yra puiki darbų sistema, kad uždirbtum pinigus nereikia vien tik važinėti (kaip daugelyje serverių). Šitas serveris nėra apkrautas tiek daug cheaterių ir žmonių kurie šaudo be jokios priežasties.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? Taip ivykdžiau visus apmokymus, ir jie buvo labai isamūs ir aiškus, jokių problemų neturėjau.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Dirbau šiukšliavežiu,medkirčiu,picerininku ir fermeriu. O dabar dirbu DPD kurjeriu. Nuobodžiausia buvo dirbti šiukšliavežiu, nes tai buvo vienas iš mano pirmų darbų ir jis manes nesudomino, įdomiausia man dirbti DPD kurjeriu, nes ten yra draugiškas kolektyvas, labai geras , direktorius, ir labai įdomu pervežinėti prekes iš greenside gamyklos į reikiamą vieta.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nes ten nusigavau klausdamas žaidėjų ar jie gali mane nuvežti, padėti surasti elektronikos parduotuvę.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Dabar jau nebenaudoju taip dažnai kaip ankščiau, nes pradedu isiminti visas svarbias vietas, bet kartais tenka pasinaudoti.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip, bet tai nėra labai dažnai.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip pakanka, bet kartais žmonės juos palieka, bet kur numestus ir tada tenka laukti kol jis atsiras, arba kviesti taxi.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip kai dar visko nežinau, dažnokai naudoju komanda /padmins, džiaugiuosi, kad adminai yra draugiški ir beveik visada padeda :).


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip /kviesti komanda naudoju labai dažnai ir nebuvo nei vieno karto kai niekas nepriemė, darbuotojai visada reaguodavo į mano iškvietimus.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Serveryje informacija pateikta labai isamiai, nebuvo nei vieno dalyko, kurio nebūciau nežinojes, o jei kas neaišku visada gali parašyti /padmins.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nežinau, kai buvau naujokas su jokiomis problemomis nesusidūriau, manau nereikėtu nieko tobulinti, nebent pridėti naujų darbų be pakvietimų, nes naujokams įdomu išbandyti naujus darbus, bet ir be darbų serveris yra puikus ir įtraukiantis.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.