Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Lukas_Drifterx

Lukas_Drifterx

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Nuo 2016-02-11


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​5metus


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Buvau pas draugą ir jis su kitu draugu šnekėjo per skype, tada pamačiau, kad čia yra viskas realybiškai ir sugalvojau ir aš pabandyti, kai atėjau man labai jis patiko ir dabar jį žaidžiu.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes jis yra realybiškas, labai man patiko, visos sistemos, šiame serveryje yra dėl ko žaisti, čia ir pinigus sunku užsidirbti ir tas man labai patinka, įdomu žaisti čia, nes kai nusiperki mašiną turi registruoti, technikinę pervaryti ir apdrausti. Man jis labai patiko, nes čia kai sudaužai labai mašiną išsikvieti mechanikus ir tada garaže patvarko tau mašiną.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Taip, šeip lengva buvo, kai įsiskaitai tai ir suprast lengviau.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Tai dabar dar nesu dirbęs tik picerininkų ir su pakvietimu darbų, o šeip įdomiausias Medkirtys, nes važiuoji pjauni medžius, pelningiausias gal Ūkininkas, o nuobodžiausias GreenSide gamykloje.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nea žinokit, lengva rast, nes atvažiuoji pagrindiniu keliu į BlueBerry ir tiesiai ta parduotuvėlė.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Pokol esu naujokas naudoju dažnai ją, bet jau daug ką atsimenu.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Taip ir man labai nepatiko.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ :Žinoma pakanka, mašinų nelabai kas naudoja, bet pagrinde dviračius visi ima, o juos galima išnuomot už 100e ir gražinti už 50e, labai padeda nuomojamos mašinos.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Naudoju, paklausiau kaip gauti lengviau pinigų ir man labai gerą atsakymą davė, tai dažnai padeda.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Naudojau, kviečiau ir Taxi, Mechanikus ir Medikus ir iškarto jie sureagavo, tai labai šaunūs jie esa.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Užtenka žinoma, bent jau man tai labai padeda, visi ženklai miestelių, ženklai kuriuose rašo TS3 IP ar dar kažką.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Manau būtų galima padaryti, kad kai atsiranda naujos mašinos ir visų būtų, bent po vieną, o poto kai išperka, vėl atvežtų.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.