Medecine ♦ 21 Parašė Kovas 24, 2016 Sukūriau avatarų po pertraukos. Matt_Narkata Eimis_Niznaju 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 24, 2016 Nice pora pasiimsiu i kolekcija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 24, 2016 Neblogai atrodo tik tas dydis man tai jis nesižiūri gražiausiai atrodantys tai 150x150 arba 150x250 man rodos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Right 1 Parašė Kovas 25, 2016 naisss, gražus avatarai, sėkmės darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medecine ♦ 21 Parašė Kovas 26, 2016 Neblogai atrodo tik tas dydis man tai jis nesižiūri gražiausiai atrodantys tai 150x150 arba 150x250 man rodos Čia yra 150x270 , šitas dydis šiam forumui tinka labiausiai. Na vieniems mažesni patinka. Sano_Martini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 26, 2016 Yra tikrai neblogų, bet sau patinkančio tikrai neradau, sekmės kuriant šiuos darbelius ateityje Sano_Martini 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jocker_Weed 21 Parašė Gegužė 4, 2016 Paskutiniai 4 zeurei glazus. Nu ir 6 neblogas. Sėkmes tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Gegužė 6, 2016 Labai faini avatarai , keletą pavogsiu ir prisidėsiu prie savo kolekcijos ,ačiū ,kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Joshua Murphy 84 Parašė Gegužė 7, 2016 Stockai asmeniskai nepatiko ;? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Malboro 80 Parašė Gegužė 7, 2016 Visai nieko avatarai , man patiko , laukiu updeito Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Narkata 10 Parašė Gegužė 7, 2016 Šauniai GFx'ini, tikrai verti dėmesio, +r3p, sėkmės toliau ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
mega_green 1 Parašė Gegužė 7, 2016 mldc saunu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eimis_Niznaju 4 Parašė Gegužė 7, 2016 Mldc, kelis pasiėmiau, sėkmės toliau kuriant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas'Krabas 20 Parašė Gegužė 7, 2016 Gražūs, paimsiu vieną, ačiū tau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose