Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 11, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: Dar vienas pasiūlymas namui ir miego sistema. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 90% žmonių ar daugiau nenori miego sistemos. Taigi mano pasiūlymas šiek tiek kitoks su tokia sistema. Tiesiog kas turi nusipirke namus, nuomuoja juos ir pnš. būtu galima išeiti iš žaidimo būtent iš namo ir skaitytusi kaip miegojimas. Tačiau šis dalykas vyktu kas 11valandų. Ir nesvarbu, jeigu atsijungsite ir prisijungsite iš karto vistiek prisiskaitys kaip miegojimas ir galėsite vėl ta patį daryi po 11val. Kokia galėtu būt nauda? Aš manau už tokį dalyko daryma būtu galima rinkti taškus. Surinkus ~50 taškų galėtum atsiimti pinigų arba xp. Tarkim 5000eu arba 1000xp. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Dar vienas manau unikali sistema serveriui. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam http://greenside.lt/index.php?/user/662-rafael-nadal/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Soar_High 10 Parašė Vasaris 11, 2015 Nelabai supratau esmės tavo idėjos. Čia tas pats, kas paprastai paimti ir išdalinti tuos taškus kas 11+ valandų, o už juos gauti nemokamų pinigų ar xp. Jei taip, tai kam sieti viską su tuo miegu? Paprastai viską išdalinam ir vsio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantiz_Tsm 0 Parašė Vasaris 11, 2015 Nu visai nebloga idėja,bet nebutinai tereiketu kad duotu xp arba lt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
German_Lexolite 19 Parašė Vasaris 23, 2015 Kam to reikia? Vėl pasipelnyti žmonės nori.. Visko prigalvos, kad tik naudos gaut. PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Dome' 9 Parašė Kovas 4, 2015 Nu nežinau įdomi įdėja mano manimu, ir tikrai būtu įdomiau, ir už tai dar gauti atligį dar šauniau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Nexar. 34 Parašė Kovas 9, 2015 Idomu idomu, už miegą pinigus mokėt. Norėciau tokio gyvenimo. Prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Kovas 10, 2015 Kam to reikia? Vėl pasipelnyti žmonės nori.. Visko prigalvos, kad tik naudos gaut. PRIEŠ. Tam, kad žmonės išeidami iš žaidimo nepaliktu bet kur savo žaidėjo, o palikinėtu savo name. Idomu idomu, už miegą pinigus mokėt. Norėciau tokio gyvenimo. Prieš. Skaitei ką rašiau? Tau reikėtu uždėt įspėjimą už free postą, nes matosi, kad nieko neskaitei. Apie susimokėjimus jokius nerašiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Biržos_Makleris 1 Parašė Kovas 11, 2015 Tikrai, kad nesamonė... Čia tas pats, kas gaut nemokamus patirties taškus arba €urus už tai, jog turi namą. + 1,000XP tikrai daugoka.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Balandis 1, 2015 Tema rakinama, nes tapo nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose