Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 28, 2014 Sveiki pasidalinsiu parašiukais kurios turiu sukaupęs http://imgur.com/a/JTxQR Daz_Daison August_James 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Gruodis 28, 2014 Amm, sukaupęs gerus, bet negali pasakyti, jog čia tavo. Tad pradėk kurti ir pasidalink! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 28, 2014 Puikus parašiukai,man ta audi patiko :**,galėtum man viena sukurti su mano nick name ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
WYDAS 29 Parašė Gruodis 28, 2014 Arba čia man vienam atrodo, arba jie labai ištampyti Sėkmės kuriant ir tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan_Adidas 3 Parašė Gruodis 28, 2014 Neblogi . Sekmės tobulėjant ir dar geresnius padaryti !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Gruodis 28, 2014 Geri parašai,bet ne tavo mačiau juos kitame serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Gruodis 29, 2014 ką žn gražūs visai , tačiau man nepatinka iš žaidimo parašai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Benjamin_Orbit 1 Parašė Gruodis 29, 2014 Neblogi, tačiau vieną ar net kelis esu kažkur anksčiau matęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 29, 2014 Gražūs parašai, bent ne avatarai.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Gruodis 29, 2014 Labai gražūs tikrai , bet būtų dar geriau kad nebūtų vien iš GTA , iš tikrovės paiimk mašinų . AUDI Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose