Tomas_Beast 42 Parašė Kovas 27, 2016 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Tomas_Csgo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016/03/25 pradėjau žaisti jūsų serveryje. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Na žaidžiu apie 3-2 metus ir galiu pasakyti, kad esu labai aktyvus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Sužinojau iš Youtube kanalo : Clementean TV Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jis yra labai įdomus, vyksta daug atnaujinimų bei čia žaidžia normalūs žmonės. Nesišaudo, nesitranko (Kai kurie) Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Na taip visas įvykdžiau. Iš pradžių labai lengvos, o toliau jau vis sunkesnes ir labiau suktos Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Na kadangi esu naujokas tai neesu dirbęs darbo su pakvietimu, tai esu dirbęs visus darbus be pakvietimo Labiausiai patiko būti medkirčiu, o labiausiai neįdomus darbas tai buvo valytojų. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Na iš pradžių taip, bet kai sugalvojau išsikviesti taksi, kad iki tos vietos nuvežtų tai jau buvo net per lengva :DD Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Na dabar jau ne, nes esu apvažinėjes beveik visas vietas ir viską žinau Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau kai dirbau pizza boy. Atėjo iš nugaros ir nudūrė su peiliu. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Na manau galėtų būti dviračių nuoma dažnesnėse vietose, bet šiaip tai viskas ok Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Na tikrai komanda /padmins padeda visokiausiais klausimais ir norėčiau šio serverio Administraciją tikrai pagirti Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Na priklauso nuo laiko. Pvz: /kviesti >> Taksi kokia 00:00 Valandą, tai sureguoja per kokias 3 minutes, nes turbūt būna daug iškvietimų. Na o Pvz: 15:00 /kviesti >> Taksi Sureguoja per 5 sekundes Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Na manau viskas yra labai aišku, tiktais /kviesti >> Taksi >> [50] [kur jūs norite keliauti] Tai kol aš išsiaiskinau kad reikia rašyti /Kviesti >> Taksi>>> 50 Reikia iki............. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na ištikrūjų reikėtų, nes kai esi naujokas, labai sunku prasiversti su pinigais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Kovas 27, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose