Putinas 184 Parašė Kovas 27, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Minde_Fine • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Erixas_Hipster • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:aim • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :https://www.youtube.com/watch?v=DK3KexHrlmg&feature=youtu.be Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 27, 2016 Jiegu aimas bučiau mažiau misines kulku aš tiesog šaudau ne y tave bet toliau taves i prieky ir kulkus taip taikliau aina tikrai aim nenaudoju jeigu prijims pieva tikrai nes jei esu taiklus tai ka žinau minde cbug aš nelabai moku gerai bet pataikau taikliau nu priž spreskit bet tikrai čia ne aimas,aimas taiklesnis yra... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Kovas 27, 2016 tu paziurek kaip tu su mk vedzioji su dgl tasptas.dar spiceliai letai cbugini kad aimas nsimatyt.bet vstk pasigavai good luck Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 27, 2016 tu paziurek kaip tu su mk vedzioji su dgl tasptas.dar spiceliai letai cbugini kad aimas nsimatyt.bet vstk pasigavai good luck lėtai cbuginu aš taip tik moku cbugint jeigu tu geriau cbugini tai nereiškia kad aš irgi tokiu greičiu moku cbuginti be to sakiau aš ne y tave šaunu o prieky taves taip taikliau aina krč tu neskiri aimu nk ngl dapisa kaip pašaudai taikliai tave užbanina free už aima tai man blogiau šaudyt reik kad neužbanintų už aima ne nu tegul priž pažiuri kurie nusimano apie aima... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 27, 2016 Aš dar šito nesuprantu kaip neturėdamas aimo aš pasigavau..... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Kovas 27, 2016 Anketa netvarkinga , trūksta įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose