Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Canyon_Fox

Canyon_Fox

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Pradėjau žaisti šiame serveryje prieš dvi dienas.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Žaidžiu jau nuo 2014metu

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš gerai pažįstamų draugų. Sakė, kad labai įdomus serveris. Iš pradžių netikėjau, bet kai atėjau tai jau ir nebenoriu išeiti.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Todėl, nes žaidžiau kitame SA-MP serveryje tikrai ilga laiko tarpa ir jau jis man pabodo todėl sakau reikia kažka daryti. Todėl ir atėjau į ši puiku SA-MP serverį :)

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau. Bet negaliu sakyti jog buvo lengva. Iš pradžių kai pradėjau net nežinojau kur rasti automobilį kai reikėjo nuvykti į tam tikras vietas. Paskui mano mašina buvo pradingus tad reikėjo bėgti peščiomis iki tam tikrų vietų :D Bet paskui jau įpratau ir viska pabaigiau lengvai.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Na apie kitus darbus dar nežinau, nes nedirbau. Bet jau antra diena dirbu medkirčiu ir jis yra labai įdomus darbas. Tiktais nervina kai kiti bendradarbiai vagia medžių rišulius. Na dar dirbau GreenSide gamykloje. Irgi galiu pasakyt, kad ten irgi yra įdomu. Jau pasiekau 150taškų ir dirbu su autokaru. Na tikrai labai įdomu! Žinoma reiks padirbti ir kitus darbus, bet reikia pasikelti xp. O dar apie pelningiausia darbą negaliu pasakyti, nes daugumos darbų dar nedirbau. 

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Surasti buvo tikrai lengva ir nesunku.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip naudoju ir labai dažnai. Labai geras dalykas naujokams. Jau dauguma kelių žinau. 

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Taip buvau. Pjoviau medžius ir žiuriu gyvybės mažėja. Galvoju WTF :D O gi "nugarinis" kilina..

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Gal jo šiek tiek ir per daug :D Nes kai važinėju po miestelius visur išmėtiti. Sunku rasti nebuvo, bet galima sakyti aš juo nesinaudoju. Pinigus taupau :D

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip tikrai naudoju ir naudosiu šias pagalbas labai malonūs serverio administratoriai ko tik paklausiu visada padeda. Labai jums AČIŪ.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko naudotis keleta kartų išsikviesti taxi. Suregavo, bet negali sakyti, kad labai greitai. Bet suprantama yra ir daugiau žmonių kurie naudojasi taxi.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Na pateikiamos informacijos netrūgsta, bet neaiškumų kilo su fūristais. Kaip ten juos išsikviesti, kad mašina atvežtu. Nelabai aišku buvo. O šeip tai viską supratau.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nežinau net. Man atrodo, kad ir taip yra visko pakankamai naujokams. 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.