Pofka_King 19 Parašė Kovas 29, 2016 tai va įkvėptas katkaus sukūriau ir aš mini pristatymą padaryta per 5min kritiką su mielu noru priimsiu daina buvo Oh Wonder - Shark dėl to teksto sory tada tiesiog filmavau , ne , kad pristatymui , bet žinot kaip įrodymams ir pnš . HDHDHD Lauris Driftas Darius_Morrelo Gruzinas_Sampo 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Reikutis 18 Parašė Kovas 29, 2016 Nepatiko kad mentas,bet šiaip gražiai,mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_King 19 Parašė Kovas 29, 2016 Nepatiko kad mentas,bet šiaip gražiai,mldc. suory XD kita syk pasistengsiu be darbo aprangos lel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Kovas 29, 2016 Viskas awesome! Daina puiki, montavimas irgi geras. Numesk fontą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_King 19 Parašė Kovas 29, 2016 Viskas awesome! Daina puiki, montavimas irgi geras. Numesk fontą čia su gta V efektais užsidėjo man jis nžn kd XD susivesk gta V effects v2 ar kažkas tokio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Kovas 29, 2016 Tiesiog grazu buvo ziuret. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Green 154 Parašė Kovas 30, 2016 Mane i kazkoki griovi nukele ir is jo islipt nejo, gavau 0 kreditu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nathan_Williams 0 Parašė Kovas 30, 2016 Nelabai toks gražus, esu matęs ir gražesnių, bet šaunuolis, kad filmavai ir daliniesi su mumis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Brasco 32 Parašė Kovas 30, 2016 Šaip gražus video man patiko nežinau kaip kitiems,sėkmės tau toliau noriu matyti daugiau tavo video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domka_Lexco 114 Parašė Kovas 30, 2016 Nieko gero, bet už pastangas galiu paspausti patinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_King 19 Parašė Kovas 30, 2016 Nieko gero, bet už pastangas galiu paspausti patinka. tai ką aš tau iš evento pristatymo galiu padaryti ? ir bliamba jei sakot patinka/nepatinka tai ir kodėl parašykit kaip aš tobulėt galiu tada . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Lan 0 Parašė Kovas 30, 2016 Na visai nieko toks video, tik ir man tas Policininko skin'as užkliuvo, bet šiaip tai mldc. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 30, 2016 Tas video ištikrūju nepatiko nes kokybė labai prasta manau reikėtu kaško geresnio o daina tai alkasho tokia prieš miega tik.... bet vistiek šaunuolis kad bent ką darai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Kovas 30, 2016 Paprastas, geras filmukas, šaunuolis ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_King 19 Parašė Kovas 30, 2016 Tas video ištikrūju nepatiko nes kokybė labai prasta manau reikėtu kaško geresnio o daina tai alkasho tokia prieš miega tik.... bet vistiek šaunuolis kad bent ką darai kokybė HD , nžn kas nepatink muzika parinkta pagal ir veiksma , pats veiksmas nebuvo jokio susišaudymo nieko linksmo paprastas eventas ir paprasta rami muzika. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lynn_Stafford 349 Parašė Kovas 31, 2016 Man patiko žiureti paprastas filmas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Soprano 116 Parašė Balandis 1, 2016 Darbas,geras nėra ką kritikuoti sekmės, kituose video kūrimuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Morrelo 46 Parašė Balandis 2, 2016 Pripažinkime,kad nėra labai geras video.Bet pusėtinai neblogai.Muziką ir visą kitą tiko.Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Yagami_Light 89 Parašė Balandis 2, 2016 Pačiam vidosas nepaliko didelio įspudžio bet smagu kad stengiesi ir kažka darai. Šeip dar patiko, kad ne vieninteli mane tokios dainos kabina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Master_Bmw 3 Parašė Balandis 3, 2016 Kaip sakoma tobulėjimui ribų nėra ,šeip neblogas filmukas ,sekmės toliau !! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Balandis 5, 2016 Nu filmukas visai patiko,bet reik dar tau tobulėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos, esant ištrintam video ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei mėnesį. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose