Cremical_Original 0 Parašė Kovas 29, 2016 Mano Nickname Cremical_Original Pradejau Zaisti GreenSide Serveryje pries 2 Valandas Apie Serveri Suzinojau Ir Geimeris_Maladiec Aciu Jam Kad Jisai Man Pasiule Sita Greenside.LT Serveri Del ko Sitame Serveryje pasirinkau Zaisti Todel kad Cia Nera Cyteriu ir Cia yra RealLife ivygdziu Dar Ne Visas Misijas Bet Greitu laiku Ivygdisiu Apie Darbus Geriausias Man Yra Mehaniku O Nubodus Medkerciu Noreciau Kad Pridetumet Nauju Masinu Medkerciams Nebuvo Sunku Rasti Elektronikos Parduotuve Buvau Nusautas Gauju O taip niekas nelabai saudosi Daugiau Pridekite nuomojamu Masinu Ir Dviraciu punktu Aciu Jeigu Isklauset Pagalba Servery labia Gera Butu Jeigu Nebutu Blogiuku Jei Kvieciama pagalba Atvazioja jinai Labai Greitai prie to nera ko prikipti Serverio Informacija Yra labia Gerai Pateiktai Aciu Kad Mane Isklausete Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Kovas 30, 2016 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose