Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Artur_Afganistano

Artur_Afganistan

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Artur_Afganistano

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.03.30 :)

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Apie 6-( šešerius metus ), na galima tikrai pasakyti SA:MP gyvenime, esu ne naujokas, bet esu pastovus žmogus kuris žaidžia viename projekte, o aš žaidžiau tokioi masofkei pavadinimu Sa**, tad manau visi žino, todėl perėjau čia ir noriu siekti šiame projekte kažko naujo, nes čia tikras tikras įkvepiantis žaidimas. :)

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Supergames.lt <--- Ne reklamą.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Serverio modifikacija, sistemos, dažnus atnaujinimai, išklausomi visi žmoniu norai, aktyvi administracija, malonus žaidėjai(nevisi), dėl draugu aišku dar. :)

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Ne, dar nepavyko įvigdyti.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Medkirčiu, ir gaisrininku, manau labiausiai patiko medkirčiu, nes ten yra daug darbo t.y kirsti medi, jį vežti užsidirbti gerus pinigus, tikrai darbas reikalaujantis pastovumo, ir kantrybės bei nervu sistemos, o aš toksai žmogus ;)

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Ne.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Nelabai, bet kartais prireikia, tad nedažnai. :)

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, tik vakarais mažai būna.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Nevisalaiką, naudoju tik iškilus rimtai probelmai.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip, taip tikrai gerai suregavo mano iškvetima TAKSISTAI :)

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip serverio informacijos kiekis tikrai yra pakankamas, ir aiškus, o dėl sunkumu, tai dar ne teko susidurti, tad viskas liuksiškai, ir gerai, tad labai patiko man, kad vienintelis serveris kuriame aišku viskas, aišku neveltui nemetat darbu, ir dirbat, o ne snaudžiant.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau daugiau eventu reikėtu, gal būtų balsavimo sistema, manau dažniau į darbus atrankas reikėtu daryti, ir kaip viskas šiaip visko manau užtenką.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.