Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoja Svarbus_Zmogus

Svarbus_Zmogus

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Nuo 2016-03-29


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Kokius 2 metus​


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​Man pasakė vienas draugas tai norėjau išbandyti šį servery.


Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? :Nes šiame serveryje yra daug įdomiau negu kituose serveriuose daug relistiškiau ir gan sunku pasiekti kažką tai reiškia kad DAUG ĮDOMIAU. 


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :Ne nes neseniai pradėjau žaisti bet jau iki 15 misijos atėjau.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Medkirčio ir Gaisrininko.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :Na pavyko rasti tik iš 2 karto nes iš pradžių nesupratau kur reik ieškoti.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Na kol kas dar naudoju nes nežinau mepo.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Taip ir mane tokie žaidėjai nervina nes iš niekur nieko susprogdina mašina ir nužudo.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ :Dviračių pakanka o mašinų ne visada o rasti buvo nesunku.


Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :Ne kol kas aš dar jų nenaudojau, bet kada nors išbandysiu jai reikės.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Taip ir labai greit suregavo negu praitame serveryje kuriame žaidžiau


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Na man tai aiškus jai nesupranti reikia tiesiog giliau įsiskaityti.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :Mano nuomone nieko nes, išpradžių sunku, bet todėl ir nori kažko pasiekti,  bet kai būna lengva tai neįdomu greit viska pasieki ir bandai kažką kito. Na man kas sunku tas būna ir įdomu nes noriu kažko pasiekti ir vis stipriau kabiniesi į virtualų gyvenimą.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.