Nathan_Williams 0 Parašė Kovas 30, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė :Nathan_Williams Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris jus apgavo :Explosive_Speed Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (nuotraukos, video medžiaga) :Beto jis turi du vartotojus ir jis persimes viską į kitą acc. http://imgur.com/a/CmP71 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Explosive_Speed 96 Parašė Kovas 30, 2016 Sveikas, as kaip ir sakiau mane mama kviete nuejau greit o brolis per sms nesamomoniu parase vo po 15 min duosiu nama ir tu man ji atiduosi o as tau uzstata. p.s db ant tlf po 15-20 min busiu prie pc paduosiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Kovas 30, 2016 Sveikas, as kaip ir sakiau mane mama kviete nuejau greit o brolis per sms nesamomoniu parase vo po 15 min duosiu nama ir tu man ji atiduosi o as tau uzstata. p.s db ant tlf po 15-20 min busiu prie pc paduosiu. Apgavike tu :DD Čia viskas jasna čia Hause_Party jis tik nicką pasikeites, ir jis irgi taip apgaudinėjo kad rašyk sutinku t.t :DD gg jam vapšie ir čia rcon duokit.. Čia tau ne lm* ;DDD tik pasakau saugumo reikalais neikit pirmi su jais jis yra apgavikas Galbut neduokit dar free posto tik ispėkite kad daugiau neberašyčiau čia.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Explosive_Speed 96 Parašė Kovas 30, 2016 Apgavike tu :DD Čia viskas jasna čia Hause_Party jis tik nicką pasikeites, ir jis irgi taip apgaudinėjo kad rašyk sutinku t.t :DD gg jam vapšie ir čia rcon duokit.. Čia tau ne lm* ;DDD Atsimsi uz savo freepostasta sita o jei rimciau tai dar karta kartoju po 30 min atiduosiu jam nes sakau mama nuo pc liepe eiti... palauksit nenumirsit. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nathan_Williams 0 Parašė Kovas 30, 2016 Žaidėjas Explosive_Speed dar neatidavė 282.000EUR. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Kovas 30, 2016 Noriu perspėti visus žaidėjus šis žmogus yra kaip tarent "SCAMERIS". Edgaro projekte jis žinomas kaip Hause_Party ir daug nuo jo žmonių nukentėjo piniginė prasmė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Kovas 30, 2016 Atsiprašau kad dar karta rašau, bet mačiau jis serveryje žaide, manau bausti ji ir pinigus gražinti reikia čia Hause_Party, kad tik nicka pasikeites. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Explosive_Speed 96 Parašė Kovas 31, 2016 Pinigai Zaidejui Nathan_Williams Pervesti I Banko Saskaita [282`000K] Pasimokiau Daugiau Nepasikartos. SS : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nathan_Williams 0 Parašė Kovas 31, 2016 Žaidėjas Explosive_Speed atgražino 282.000EUR man į banko sąskaitą. Tema rakinama Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Kovas 31, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose